Barista Bonanza

Este cea mai nouă iniţiativă SCAE care aduce beneficii membrilor săi în cadrul a multor expoziţii, evenimente, spectacole şi festivaluri din Europa şi Asia. Barista Bonanza se compune din patru arii cheie: Brew Bar, Seminar Stage, Members Lounge şi Information Zone.

Brew Bar
Brew Bar asigură fluxul cafelei. Dintr-o selecţie de diferite metode de preparare şi o multitudine de cafele specialty, poţi găsi cafeaua perfectă pentru tine. Cafeaua preparată de un Super Voluntar de la SCAE vine la pachet şi cu super oportunitatea de a lua parte la degustări şi demonstraţii unice de brewing.

Seminar Stage
Educaţia este foarte importantă pentru noi, iar Seminar Stage este un forum pentru cunoaştere şi împărtăşirea ideilor şi a experienţei pentru toţi participanţii. Subiectele sunt foarte variate, precum şi invitaţii care susţin conferinţele, majoritatea având un background internaţional.

Members Lounge
Evenimentele sunt un loc bun pentru a face afaceri, dar acestea pot fi gălăgioase şi aglomerate. Members Lounge este o zonă disponibilă exclusiv membrilor noştri, unde aceştia îşi pot desfăşura întâlnirile de afaceri într-un mediu privat alături de cafea din partea casei.

Information Zone
Aici puteţi întâlni echipa SCAE! La Information Zone găsiţi cele mai noi ştiri din comunitatea SCAE, puteţi afla informaţii despre evenimente şi despre cum puteţi profita la maxim de SCAE Membership.

Share Button