Barista Camp 2019

Barista Camp se concentrează pe oferirea unei oportunități de a se dezvolta și de a învăța ca barista, într-un cadru care promovează schimbul de idei și experiențe și apartenența la o comunitate mai largă. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a 4 zile la Anavissos (Grecia) anul acesta, de pe 10 până pe 13 Septembrie, și include educație profesională, prelegeri și degustări de ultimă oră, precum și multe altele.

Nucleul educațional al taberei se bazează pe standardele industriei furnizate de Programul de competențe pentru cafea al SCA.
Modulele sunt o modalitate excelentă de a începe să lucrați la certificatul SCA Coffee Skills Program. Educația profesională este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți cariera în cafea și, cu o calificare recunoscută, îți poți dovedi abilitățile către potențiali angajatori.

La Barista Camp, învățarea și dezvoltarea ca barista este o activitate comună. Nu ești singur la tabără: un grup de bariști din întreaga lume se vor aduna pentru a împărtăși povești și experiențe, pentru a discuta problemele sau temerile cu care se confruntă și, îndeosebi, pentru a învăța unul de la celălalt.

Toți participanții, inclusiv formatorii și lectorii, sunt împărțiți în echipe mai mici pentru competiții de echipă distractive și pentru a crea o oportunitate excelentă de a întâlni oameni noi. Vom aminti mai jos numai o parte dintre cei pe care îi puteți întâlni (și de la care puteți învăța câte ceva) anul acesta în Grecia:
Simon J Woolf, Manuela Fensore, Maxwell Colonna-Dashwood, Stavros Lamprindis, Trish Ferguson, Cadence Sim, Rose Nicholson, Blazej Walczykiewicz, Leonardo Santetti.

Desfășurându-se întotdeauna într-un locație magică, veți descoperi la tabără o serie de activități distractive planificate seara, pentru a vă ajuta să vă relaxați, să legați conexiuni și să aveți parte de o experiență pe care cu greu o veți uita!

Share Button