BIOMER

ULTIMA DESCOPERIRE ÎN DOMENIU
– BIOMOLECULELE DE ALGE DIN MAREA MENOR –

 

Atunci când am primit invitaţia Biomer de a participa la lansarea acestui brand în România, chiar eram tare curioasă să văd cu ce inovaţii se prezintă. Ingredientul lor minune şi arma secretă: biomoleculele de alge de la Marea Menor – Spania.
Ca să fiu cu temele făcute, am dat repede un „search” pe Google să aflu unde este şi ce e atât de special la ea. Am descoperit că Marea Menor este separată de Marea Mediterană printr-un imens banc de nisip. Apa sa are o valoare terapeutică recunoscută, datorită salinităţii, mineralelor, precum şi a florei cu un conţinut ridicat de vitamine şi minerale importante. Nămolul, algele şi apa acestei mări au proprietăţi aproape miraculoase asupra sănătăţii şi a aspectului pielii, implicit. Un laborator de cercetare, în colaborare cu Universitatea din Murcia (regiunea Spaniei unde se află Marea Menor) are studii cu privire la ingredientele folosite,

precum şi rezultate spectaculoase la anumite teste efectuate. Din fire fiind destul de sceptică, am luat la întâmplare un flacon de loţiune tonică şi m-am uitat pe etichetă. Aşa, ca fapt divers, fără să vă obosesc cu formule chimice complicate, într-o loţiune tonică de obicei apa este ingredientul principal. Aici este foarte diferit: avem un tonic pe bază de aloe vera, o concentraţie mare de acid hialuronic şi biomolecule de alge din Marea Menor, plus extracte benefice din alte plante. Am verificat compoziţia chimică a altor creme şi produse de îngrijire şi am constatat că sunt de foarte bună calitate, bio, cu ingrediente de provenienţă organică. Am mai găsit în lista ingredientelor şi sarea de mare Menor, o sare cu proprietăţi speciale, obţinută în forma ei pură din flori de sare (Fleur de Sel), prin metode tradiţionale.

Share Button