Climpson and Sons

În timpul ultimei mele vizite la Londra, am reușit în cele din urmă să bifez încă ceva pe lista mea de cafenele de văzut într-o viață, și anume Climpson and Sons de pe Broadway Market. Și ce m-am mai bucurat că am făcut-o!
Micuța cafenea inspiră vibrații bune și confort, singura problemă pe care ați putea să o întâlniți este că de obicei este plină și, din cauza dimensiunii spațiului său, ar trebui să vă gândiți să luați băutura la pachet. Mi-am petrecut jumătate din timp afară, așezată pe jumătate lângă fereastră și mi-a plăcut fiecare minut.
Am reușit să vorbesc cu managerul cafenelei, Stacy Barber, care era foarte interesată să-mi dea informațiile de care aveam nevoie și, de asemenea, mi-a dăruit o punguță de cafea secretă pentru a o lua acasă, pentru că astfel de oameni sunt ei.
Povestea Climpson and Sons a început în anii 2000, după ce proprietarul Ian Burgess s-a întors din Australia și și-a dat seama că acea cafea de care se îndrăgostise pur și simplu nu era servită în capitala britanică. Prin urmare, el a închiriat mai multe tarabe în piață și apoi, pe măsură ce cererea pentru produsul său a crescut, el a decis timpul să înceapă să-și prăjească propria cafea. În curând, a urmat Climpson’s Arch și acesta este în continuare inima a tot ceea ce fac.

During my last visit to London, I finally managed to tick a box on my bucket list for coffee places, namely Climpson and Sons on Broadway Market. And boy, was I glad I did it!
The small café resonates good vibes and coziness, the only trouble you might run into is it is usually packed and due to its size you might have to consider taking your drink to go. I spent half my time outside, half seated by the window and loved every minute of it.
I managed to talk to café manager Stacy Barber who was very keen on providing me the information I needed and also gave me a secret stash of coffee to take back home with me, because that’s just the people they are.
Climpson and Sons started in the early 2000s, right after owner Ian Burgess came back from Australia and realized the coffee he had fallen in love with simply wasn’t catered for in the British capital.
Therefore he began running various market carts and then, as demand in his product increased, he decided the time had come to start roasting his own coffee. Climpson’s Arch followed soon after and is still very much the heart of everything they do.

Share Button

Comments are closed