Cold Pro™

Cei de la Brewista crează produse pentru a satisface nevoile industriei de preparare a cafelei. În timp ce unele produse Brewista sunt îmbunătățiri ale modelelor clasice, altele sunt inovații complete, schimbând modul în care oamenii pregătesc băuturile pe bază de cafea. Ei se lasă ghidați de feedback-ul și contribuția profesioniștilor din industrie, barista care participă la competiţii și utilizatorii de acasă pentru a le veni în întâmpinare cu cele mai bune produse.

Vara aceasta vă propunem să vă lăsați inspirați de un kit pentru cold brew. Kitul comercial Cold Pro ™ este soluția perfectă pentru cafenelele ocupate și pentru iubitorii de cafea care doresc să bea o cafea rece la un nivel de calitate superioară. Pentru preţul de aproximativ 100$, cei de la Brewista promit că nu veţi mai avea de-a face cu mizeria şi că nu veţi mai irosi vreodată cafeaua din cauza unui filtru rupt în timpul preparării!
Brewista introduce cu mândrie sistemul Cold Pro ™.
Cu un design simplu (brevetat) acesta elimină dezordinea, deșeurile și frustrarea care vin la pachet cu cele mai multe sisteme comerciale de preparare la rece.

Designul deschis al filtrului permanent Brewista permite utilizatorilor să amestece cafeaua, reducând timpul de preparare. La baza sistemului stă filtrul Brewista, realizat din polipropilenă durabilă, fără BPA și o plasă din oțel inoxidabil, poate fi folosit singur sau împreună cu un filtru de hârtie și/sau un filtru de finisare din fibre de polietilenă.Alte caracteristici cheie includ: imersarea completă a cafelei – înseamnă scoaterea la iveală a  profilelor consistente de aromă, manevrare ușoară – mecanism de ridicare și rotire, opțiune de filtru triplu – excelentă pentru servirea unei  cafele curate (filtru permanent, filtru de hârtie și filtru de  evacuare de 5 microni), simplu de curățat – O mostră inclusă de  Cold Pro ™ Cleaner de la CafettoTot de la Brewista puteţi achiziţiona şi consumabile, precum filtre de hârtie.

 

Share Button