Cum protejezi pielea feței în sezonul răcoros?

E clar, toamna a sosit, adio zile lungi cu soare arzător, adio weekend-uri în care visam la bronzul perfect. Dar, nu e cazul să te întristezi, are și toamna frumusețea ei. Pe lângă o paletă de culori care îmbie privitorul la nostalgie, pe lângă belșugul caracteristic al toamnei, acest minunat sezon poate fi o oportunitate formidabilă de a-ți pregăti și întări întregul organism pentru asprimea iernii.
Așadar, ia-o ca pe o oportunitate de vitaminizare, de îngrijire și atenție pe care o dedici corpului tău.
Dacă vara ne mai ajută și putem ascunde micile imperfecțiuni ale tenului sub un bronz auriu, toamna începem să avem probleme din cauza lor. Pe lângă alergiile de toamnă, tenul tău mai poate avea de suferit din cauza poluării sau a vântului aspru. Iar, dacă o baie lungă și fierbinte este întotdeauna o idee bună după o zi grea și răcoroasă, când vine vorba despre pielea feței, apă fierbinte nu este tocmai recomandată de către specialiștii dermatologi și esteticieni.
Ai putea combate problema unui ten maltratat de sezonul rece încă de la rădăcină. Cu siguranță nu vrei să îți încarci tenul cu un machiaj greoi, care să îți acopere porii pielii și să nu permită acesteia să respire. Dar, în altă ordine de idei, machiajul poate avea rol protector, dacă folosești produsele potrivite.

Crema de zi BB CREAM spf 15 cu Argireline de la Herbagen, de exemplu, poate fi folosită că o bază pentru machiajul zilnic. Și, având în vedere că această conține Argireline – un ingredient revoluționar care s-a dovedit deja că are efect de lifting și reduce ridurile fine de expresie cu până la 20% – crema de zi BB Cream de la Herbagen va avea efect dublu pentru sănătatea tenului tău.
Pe de-o parte îți oferă o culoare uniformă și un aspect mai tânăr și luminos al tenului, iar pe de altă parte acoperă imperfecțiunile și contribuie la relaxarea musculaturii faciale responsabilă de formarea ridurilor de expresie.
Daca folosești crema de zi BB CREAM spf 15 cu Argireline în mod constant, o să remarci imediat efectele de înfrumusețare și de relaxare ale tenului tău. Aceasta este potrivită chiar și pentru zilele călduroase deoarece are în compoziție ingredientul Sunsphere, care diminuează efectele nocive ale soarelui prin efectul de refracție a luminii și prin diminuarea potențialului iritativ al expunerii la soare.
Alege întotdeauna să îți protejezi tenul folosind produse de încredere cu efecte dovedite. Transformă toamna într-un anotimp prietenos cu tenul tău pentru că frumusețea e o stare de spirit pe care o meriți din plin.

Share Button