IFill™ Machines pentru prăjitorii cafelei de specialitate

Cafeaua single serve precum K-Cup a cucerit piaţa anului trecut, însumând peste o treime din totalul de vânzări. Se preconizează că, până în 2018, aceasta va ajunge la două treimi din piaţă, datorită fuziunii dintre Keurig şi giantul JAB.

 

Costurile pot fi reduse considerabil cu ajutorul noilor maşini de pe piaţă, iar prăjitorii de cafea de specialitate împreună cu barista pot deţine controlul complet asupra procesului cafelei, oferind clienţilor cafea proaspăt râşnită de fiecare dată.
Modelele noi de maşini iFill™ au în spate peste 20 de ani de experienţă în cafeaua single serve din Europa şi Statele Unite şi sunt concepute nu doar pentru umplere automată, ci şi pentru a produce între 800 şi 9000 de capsule pe oră, fiind operate doar de o singură persoană.
Maşinile iFill™ au reuşit să reducă atât spaţiul pe care îl ocupă, cât şi de zece ori costurile, în comparaţie cu celelalte maşini existente pe piaţă. 

Caracteristicile cu care ne încântă producătorii sunt:

Automatizarea – un singur utilizator poate transforma în capsule aproximativ 3000 de ceşti de cafea pe zi, eliminând necesitatea de a angaja alte persoane pentru această activitate;

Compactarea – dimensiunile maşinilor sunt foarte reduse, nefiind nevoie de o extindere a spațiului;

Versatilitatea – permite utilizatorului să ambaleze cafea, ceai, latte sau alte băuturi speciale. Tehnologia Auto Clean permite trecerea de la un amestec la altul într-un singur minut, fără pierderi de cafea.

Share Button