La Hanul lui Manuc

Dacă iubeşti cafeaua la fel de mult precum o facem noi, te invităm la o ceaşcă de cafea cu poveşti la Leonard Caffè – Hanul lui Manuc.

Leonard Caffe, pentru unii cunoscut şi ca Atelierul de Cafea, pentru alţii şi ca universul Domnului Mihail Florescu, este un brand existent deja de 18 ani în piaţa românească. Principala activitate a acestuia fiind până acum prăjirea cafelei, toate etapele următoare au fost susţinute doar de magazine partenere şi colaboratori din toată ţara. Începând cu luna mai a anului 2016, Domnul Florescu şi-a adus toată priceperea şi măiestria în locaţia proprie de la Hanul lui Manuc.

Cei foarte mulţi ani de experienţă atât sub umbrela Global Trade S.R.L (firmă născută în 1998), cât şi anterior în anii petrecuţi în lumea italienilor, garantează pentru calitatea înaltă a cafelei proaspăt prăjite.
Noua cafenea se vrea a fi un spaţiu intim, în care să iubitorii de cafea să se cunoască mai bine şi unde să poată împărtăşi pasiunea şi dăruirea pentru cultul cafelei într-o atmosferă cât mai prietenoasă.

Share Button