Prismo de la Fellow aeropress mai aproape de espresso

Prismo este un capac de înlocuire pentru Aeropress, care include propriul filtru metalic de 80 de microni și o supapă rezistentă, care permite crearea unei presiuni semnificativ mai mare înainte de a lăsa cafeaua preparată să treacă. Capacul este turnat astfel încât să poată fi poziționat în siguranță pe partea superioară a unei pahar de espresso.

Cu toate acestea, chiar și Fellow se ferește să se refere la prepararea cu Prismo ca la „espresso”, optând să se refere mai sincer la ea ca la un preparat „în stil espresso”.
Potrivit companiei, principalele diferențe sunt că, în timp ce un espresso tradițional este extras în aproximativ 20-30 de secunde, un shot ideal cu Prismo durează aproximativ 70 de secunde; un aparat de preparare neizolat aeropress funcționează la temperaturi mai scăzute decât aparatele electronice de espresso încălzite.
„În prezent, efectuăm teste de presiuni multiple și așteptăm teste ale terților înainte de a face un calcul oficial, dar rezultatele precoce indică faptul că un utilizator poate crea cu 100 până la 150% mai multă presiune decât cu un Aeropress”,

a declarat Hanna McPhee pentru Daily Coffee News despre capacitățile de îmbunătățire a presiunii de la Prismo. „Cu toate acestea, Prismo nu trebuie privit ca un substitut pentru o mașină de espresso care poate crea 9 bari. Pur și simplu nu este posibil.
Conceput în colaborare cu Blossom Coffee, producătorii mașinii comerciale tip Aeropress, Blossom One Brewer, Prismo poate fi de asemenea folosit pentru a face cafea în moduri diferite de espresso.
„Noi punem la punct ultimele modificări ale produsului după ce am făcut teste de utilizare îndelungată cu utilizatori la domiciliu și în cafenele”, a spus McPhee.
„Am fost incredibil de încântați, am învățat foarte mult, iar produsul a primit un feedback grozav.“

Sursă: www.dailycoffeenews.com
Share Button