Atelierul de cafea

S-a întâmplat aşa:
Toamna anului trecut, într-o splendidă seară de septembrie, Mihaela şi Costi, mureşeni „DOC”,
m-au sunat spunându-mi: „Maestre, suntem în Bucureşti!”

Bucuria de-ai avea oaspeţi pe aceşti minunaţi tineri cu care colaboram de aproape 15 ani a fost maximă.
După 2-3 păhărele, hoinărind în minunatul centru istoric al oraşului meu natal, Mihaela îmi spune:
„Vreau să-mi creaţi o miscelă care să-mi semene!!!!”, zic eu: Femeia asta-i trăsnită!
Am început cu ştiinţa mea de-o viaţă în ale cafelei să mă supun cererilor capricioasei femei: asta-i cam amară, asta-i cam prăjită, asta-i cam acidă!
 

În cele din urmă, am reuşit să creez cu sprijinul Mihaelei, Miscela Italiană ORO sau mai pe scurt „Miscela Michaela”, destinată în exclusivitate acestei splendide femei, care cu tenacitate şi rafinamentul gustului ei m-a cucerit, aşa cum Miscela Michaela vă va cuceri şi pe voi!

Cea mai bună cafea, pe onoarea mea!
Constantin Mihail Florescu
Share Button

Comments are closed