Săptămâna internațională a cafelei din Brazilia

25-27 octombrie 2017

Săptămâna Internațională a Cafelei (ICW) este o reuniune la care participă barista, producători de cafea, prăjitori, degustători, exportatori, cumpărători, furnizori, antreprenori, proprietari de cafea și entuziaști. Evenimentul se desfășoară la Belo Horizonte, capitala celei mai mari regiuni producătoare de cafea din Brazilia și adună mii de profesioniști din întreaga lume, abordând domenii precum Piaţa și Consumul, Cunoașterea și Inovarea, Afaceri & Antreprenoriat.

Evenimentul este acum una dintre activitățile majore de promovare Manas Gerais și Brazilia. Se axează pe dezvoltarea pieței braziliene și pe atragerea atenţiei asupra calității cafelei naționale pe piața internă și în țările cumpărătoare.

În plus, influențează cel mai mult impactul economic și social al afacerilor cu cafea.

ICW este promovat de către Federația de agricultură și zootehnie din Manas Gerais – FAEMG, Serviciul de asistență brazilian pentru întreprinderile mici și mijlocii – SEBRAE, Café Editora și Guvernul Manas Gerais prin intermediul secretarului de stat al agriculturii.
Probele de cafea sunt trimise de producătorii naționali de pe întreg teritoriul Braziliei și apoi degustate de un juriu internațional. Din peste 200 de mostre, cu diferite arome, care pot fi comercializate direct de către agricultori, ulterior, cele mai bune 10 vor ajunge în finală pentru a fi degustate și votate de participanți pentru premiul „Coffee of the Year”.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi:
www.semanainternacionaldocafe.com.br/en

Share Button

Comments are closed