thepipe

Printre nori morocănoşi şi puțin agitaţi, soarele încearcă să îşi facă simţită prezenţa. Pietonala care dă înspre Piaţa Unirii încă e adormită. E dimineaţă! Ajung la thepipe. Dincolo de tejghea, un chip plăcut îmi zâmbeşte. E Ionuţ. Noi îi spunem John. În timp ce îmi prepară cafeaua preferată, orange cappuccino, un design jucăuş pe perete îmi atrage imediat atenţia. Încet-încet, pietonala prinde viaţă. Ne aşezăm la masă.

Ce înseamnă thepipe pentru tine?
Pentru mine, thepipe înseamnă pasiune şi devotament faţă de un business pe care am ajuns să îl iubesc de-a lungul timpului. thepipe înseamnă implicare şi dorinţa de a oferi oamenilor cafea de calitate.

De unde atât de multă dragoste pentru cafea?
Sunt un veşnic îndrăgostit de cafea. Îmi place să o savurez şi să mă delectez cu aroma și cu mirosul ei. Când eram mic îmi doream să devin doctor. Destinul m-a dus pe un alt drum și am ajuns să absolv prima școală de barista din România, Barista School. ( www.baristaschool.ro). Am simțit că asta trebuie să fac și că acest domeniu mă reprezintă.

No șezi blând și be’ o cafă!
Localizată în inima orașului, thepipe oferă clienților săi: cafea de specialitate (Hot Pipes), rețete proprii de cafea (Orange Cappuccino, Anise Coffee), apă tonică artizanală (Kofi Ti), ceaiuri de specialitate (Kofi Ti), sucuri proaspete, gin & tonic 100% românesc, sandwich-uri și deserturi simple. Pe lângă mult apreciata ospitalitate, John pune foarte mult accent pe detalii. Mottoo-ul cafenelei, în esență ardelenesc, te invită să iei loc și să uiți de toate grijile, cel puțin câteva minute cât îți bei cafeaua.

Orange Cappuccino este produsul tău, îți apartine! Cum s-a „născut” acestă rețetă?
-Era iarnă, undeva înainte de Crăciun. Această sărbătoare are miros de portocală. Iarna e sezonul vinului fiert cu scorțișoară. Am făcut o combinație cu cele două arome și a rezultat Orange Cappuccino. Au fost multe încercări până am reușit să ajung la varianta pe care mi-am dorit-o și sunt foarte mândru că e atât de apreciată. Niciodată, munca pe care o depui cu drag nu e în zadar.

Ce îți dorești în viitor pentru thepipe?
Îmi doresc să crească și să se dezvolte precum un copil: armonios. Vreau să menținem calitatea produselor și a serviciilor, să oferim un loc de relaxare clienților și să surprindem mereu cu ceva nou și delicios!
E plăcut să întâlnești tineri cărora nu le este frică de necunoscut și care riscă, tineri care reușesc prin ambiție și dăruire să obțină ceea ce își doresc.

Dacă ajungeți în Oradea,
vă recomand cu drag,
thepipe:
Vasile Alecsandri, nr.15, Oradea, Bihor,
Tel. 0770/ 221 051
Celia Balaj
Share Button