Florescu vs. O’Malley

Când ai început să prăjeşti cafea?

Mihai: Am început să asist la prăjirea cafelei din 1985 împreună cu maestrul meu „Nonno Bibbo” Sandrolini, se prăjea pe un cuptor Petroncini de 120 kg – acest splendid personaj mi-a transmis pasiunea pentru cafea, respectiv meşteşugul „miscelelor”. Începutul a fost la Timişoara, în anul 1991, str. Paris, 2A, unde, cu un cuptor de 30 kg Petroncini, am pus în valoare cunoştinţele anilor trecuţi, prăjind sub marca proprie „Caffe Mic”.
Patrik: Primele mele espresso le-am făcut pe când eram barman în 1985, dar am devenit tehnician şi specialist în vânzări în 1988, am fondat prima companie de vânzări şi servicii de cafea în 1989.
When did you start roasting coffee?

Mihai: I began assisting the process of roasting with my master “Nonno Bibbo” Sandrolini in 1985, back then the coffee was roasted in a Petroncini oven with 120 kg capacity- this wonderful character inspired my passion for coffee and the art of mixing. Everything actually started in Timisoara, in 1991, on Paris Street, no 2A, where I practiced on a 30 kg Petroncini all that I have had learnt, roasting under my own brand “Caffee Mic”.
Patrik: I made my first espressos as a bar man in 1985, but became a tech and sales specialist person in 1988 and started my first company of coffee services and sales in the year of 1989.
Share Button

Comments are closed