Urnex împlinește 80 de ani

Urnex a fost fondat sub numele Royal Urn Bag Company în 1936. Pe atunci, se specializase în producerea filtrelor textile pentru cafea şi patentarea unor dispozitive de metal folosite la brewing.

History-cloth_filter_820x414

Cum filtrele textile pierdeau teren în faţa celor de hârtie, compania s-a concentrat pe produsele de curăţare a recipientelor pentru cafea. Aşa a luat naştere brandul Urnex. Motto-ul iniţial de pe ambalaje era: „Gata cu cafeaua amară”. După 80 de ani, Urnex îşi propune să îşi ajute partenerii să prepare cafele mai savuroase şi să evite gustul amar prin menţinerea curată a echipamentelor de brewing. Distribuite în peste 70 de ţări, produsele Urnex sunt astăzi o parte esenţială a procesului de preparare a cafelei.

După succesul pe care Urnex Barista Ambassador l-a avut anul trecut, aceştia anunţă continuarea programului cu 12 barista ce sunt campioni naţionali în ţările de origine. 

Aceştia vor colabora cu Urnex pentru dezvoltarea de produse şi îşi vor reprezenta ţările la World Barista Championship în Dublin, luna viitoare.

„Suntem încântaţi să dezvoltăm parteneriatul cu barista ce au fost selectaţi pentru carisma, energia şi dedicarea lor. Colaborarea cu aceşti oameni speciali este o ocazie pentru ca Urnex să sprijine comunitatea şi să înveţe despre pasiune.

Suntem inspiraţi de modul în care barista ridică standardele de excelență în cafea”, a spus Debbie Rebell, Urnex Marketing VP.

History-packets_820x525

Share Button