Wacaco Minipresso GR

Descriere
Minipresso GR reprezintă unul din cele mai compacte dispozitive de preparat espresso. Compact, ușor și versatil, îl poți folosi cu o gamă largă de cafele prăjite light, medium sau dark, ceea ce vă oferă posibilitatea de a experimenta o gamă largă de arome noi.
Măcinând personal boabele de cafea, îți va oferi mai mult control asupra preparării, rezultând o ceașcă de espresso de calitate care îi va mulțumi și pe cei mai pretențioși cafegii. Minipresso GR este una din cele mai bune alegeri pentru a te bucura de un espresso autentic de 50ml acasă, la birou sau în călătorii.

Instrucţiuni:
Minipresso GR este simplu și ușor de folosit.
Adăugați în compartimentul dedicat cafea măcinată cu lingurița din dotare și, folosind aceeași linguriță, presaţi ușor cafeaua, pentru a o nivela. Puneți apă fierbinte, clocotită, în recipientul de apă și la final deblocați pistonul din poziția inițială, aplicând câteva pompări pentru a crea presiune și a extrage un espresso minunat cu cremă generoasă.

Compact și ușor
Indiferent că vei pleca pentru câteva ore sau săptămâni întregi, spațiul și greutatea sunt factori majori atunci când îți alegi echipamentul de călătorie. Cu o greutate de doar 360 grame și o lungime de 17,5 centimetri, Minipresso este proiectat să fie cel mai mic, mai ușor și mai versatil dispozitiv manual de preparat espresso.
Inovativ şi puteRnic
Ușurința de utiliza Minipresso vine de la design-ul său inovativ. Cu ajutorul unui piston semiautomat, cantităţi mici de apă sunt injectate în interiorul adaptorului de cafea. După câteva pompări se obține presiunea optimă extracției unui espresso bogat și cremos. Pe lângă design-ul său modern și plăcut, Minipresso are un sistem interior ingenios, cu piston semiautomat, blocabil, ce este capabil să genereze o presiune de până la 8 bari. Nu necesită cartușe de aer comprimat sau electricitate, aveți posibilitatea să preparați cafeaua mult dorită operându-l manual.
Minipresso este acum comercializat de Artisan Coffee Equipment. Pentru mai multe detalii despre preț și disponibilitate, accesați site-ul www.artisancoffee.ro

Share Button