Ajutor de ospătar

Nu există client care să nu fi aşteptat cel puţin o dată minute în şir ca să apăra un ospătar care să-i ia comanda. Este o situaţie frustrantă, pe care nici clienţii, nici restaurantele nu şi-o doresc.

Din fericire, există sistemul de apelare a personalului de servire denumit Ajutordeospatar. Folosirea unui astfel de sistem are o mulţime de avantaje atât pentru client, cât şi pentru restaurant.

Servire eficientă şi de calitate
Sistemul Ajutordeospatar lasă libertatea clientului de a da comandă în momentul în care s-a hotărât şi îl scuteşte pe ospătar de insistenţă şi drumuri inutile.

Rapiditatea servirii
Folosirea sistemului Ajutordeospatar scurtează timpul pe care un client îl petrece în restaurant şi creşte numărul de ocupări ale mesei.

Clienţii sunt încurajaţi să comande mai mult
De cele mai multe ori această comandă este pierdută. În schimb, dacă are în faţă, la îndemână, un buton, care în mod intuitiv cere practic a fi apăsat, clientul poate chemă ospătarul foarte simplu.

Creşterea numărului de comenzi
Sistemul de Ajutordeospatar scurtează întreg procesul, ospătarul fiind anunţat imediat că trebuie să ia o nouă comandă.

La îndemână pentru client
Sistemul îşi găseşte utilitatea şi în cazinouri, unde clientul, care e concentrat la masa de joc, mai bine nu mai comandă decât să stea să-l urmărească pe ospătar pentru încă o băutură.

Elimină drumurile inutile
Acest sistem are avantajul că oferă o metodă de comunicare imediată chiar şi în lipsă unui contact vizual direct între client şi personalul de servire.

Instalare facilă
Instalarea şi trainingul de utilizare durează maxim 30 de minute.

Mai multe informaţii la www.ajutordeospatar.ro
Share Button