Perfect Moose – Rețeta pentru spuma perfectă

Perfect Moose este un dispozitiv de spumare inteligent, care vine în ajutorul unui barista ocupat, îi salvează pe cei încă neinstruiți și oferă clienților dvs. un răsfăț pentru care merită să revină. Acest aparat se poate folosi cu orice lichid doriți.
Spumarea necesită multă pricepere, timp, simț și practică. Bazați-vă pe tehnologia inteligentă a lui Perfect Moose pentru a vă oferi perechea suplimentară de mâini cu cunoștințe de barista când este nevoie. Nu e nevoie de instrucțiuni suplimentare.
Nu vă mulțumiți cu o spumă de lapte de calitate slabă. Perfect Moose copiază mișcările unui barista și vă trimite într-o excursie cu gust unic în fiecare ceașcă. Alegeți tipurile de lapte dorite și experimentați pentru a schimba meniul.

Cine este GREG?
Perfect Moose Greg este un fel de spumant „gregar” căruia îi place să țină copitele pe mașina dvs. de espresso. Moose Greg se conectează la mașina dvs. de espresso și ei vor împărți boilerul pentru a crea acele mici micro bule pe care le doriți. Vă gândiți să-l luați acasă pe Moose Greg? Asigurați-vă că espressorul la care urmeaza sa fie atașat produce abur constant folosind un boiler separat cu abur sau tehnologie multi-boiler. Lui Greg îi place un partener constant …

Cine este JACK?
Mai practic. Mai clar.
Perfect Moose a continuat să inoveze. Înarmat nu numai cu un nume nou, branding și Smart Label Award, echipa de ingineri belgieni este gata să prezinte ultimul membru al familiei sale: Perfect Moose Jack.

Acesta funcționează de sine stătător.

Echipat cu un boiler la spate, acest elan solitar lucrează complet independent. Puternicul Jack poate fi plasat oriunde doriți, deși ne-a spus că locul lui favorit este lângă scurgător.

Jack este cel mai bun mod de a începe spumarea de calitate, iar încălzitorul de apă se poate detașa pentru depozitarea în spațiile restrânse.

Rețeta:
Pe locuri: Puneți lichidul ales în ulciorul inteligent.
Fiți gata: Așezați ulciorul pe dispozitivul de spumare.
SPUMĂ: Nu.Faci. Nimic. Rețeta începe să fie preparată.
Linia de sosire: Bucurați-vă. Scoateți, turnați și răsfățați clienții!

www.perfectmoose.com
Share Button