Amsterdam coffee fest 2018

Călătorind într-un oraș european diferit în fiecare vară, World of Coffee este evenimentul esențial pentru profesioniștii din domeniul cafea – atragerea unui public loial din comunitatea de cafea la nivel mondial, din care peste 80% se întorc an de an. Realizat de SCA, evenimentul și-a dublat mărimea și statutul pe parcursul ultimilor cinci ani, crescând de la 3.000 de vizitatori și 45 de expozanți la 6.800 de vizitatori și 240 de expozanți în doar 5 ani.

Sponsorizat de BWT water+more, WOC Amsterdam a pus accent pe munca fermierilor de cafea din Columbia, reprezentați anul acesta de brandul Café de Colombia. Campionii din întreaga lume s-au adunat în Amsterdam timp de 4 zile. Concurenții din WBC au avut de pregătit 4 esspressouri, 4 băuturi pe bază de lapte și 4 băuturi originale la standarde exacte în 15 minute.

Agnieszka Rojewska din Polonia este marea câștigătoare a Campionatului Mondial de Barista din 2018. Agnieszka, o veterană la multiple concursuri de cafea în întreaga lume, a triumfat peste 55 de baristi, devenind prima femeie care câștigă acest titlu.

Share Button