Antirid versus Antiaging

Alege-ţi crema în funcţie de nevoile tenului, de anotimp, dar şi de textură. Optează pentru texturi uşoare, fine, care să se absoarbă rapid şi să nu rămână la suprafaţa pielii ca o peliculă grasă.
farar2
Cremele antirid, în general, au în compoziţie agenţi de hidratare, vitamine, precum şi substanţe care împiedică pierderile de apă ale tenului. Pot avea în compoziţia lor acid hialuronic – o mucopolizaharidă care se găseşte în mod natural în organismul nostru, care captează şi reţine apă. Cu alte cuvinte, o moleculă de acid hialuronic poate atrage chiar o mie de molecule de apă şi astfel ridul „se umple” din interior. Dar, dacă nu bei apă aproape deloc, nu te aştepta la minuni…
Crema antiaging nu înseamnă doar acţiune de prevenire a ridurilor. Haideţi să ne gândim cum arată o piele îmbătrânită: lipsită de luminozitate, chiar cenuşie la fumători, deshidratată, ridată, flască, fără tonus şi vitalitate. Prin urmare, cremele antiaging vor avea şi acţiune de prevenire a ridurilor sau de combatere a celor instalate, dar şi substanţe benefice pentru reţeaua de colagen şi elastină din derm, pentru a conferi pielii fermitate, elasticitate şi vitalitate.
Mirela Păduraru – Consilier în estetică/Trainer Cosmetică & Machiaj Profesional
Dacă ai nevoie de un sfat cu privire la cremele tale, scrie-mi la adresa contact@mirelapaduraru.ro,
menţionând codul CB0116. Voi fi bucuroasă să te ajut! 🙂 www.mirelapaduraru.ro
Share Button