Bloguri informative

Acestea sunt blogurile care au cele mai multe informații în ceea ce privește ceea ce se întâmplă în comunitatea de cafea și industrie în general. Acestea acoperă subiecte precum știrile de cafea, ghidurile de tip „how-to” și istoria cafelei și a oamenilor săi.

Cele mai bune bloguri de cafea din 2018
Pentru al patrulea an consecutiv, Market Inspector
a prezentat cele mai bune bloguri de cafea grupate în patru categorii:

I Need Coffee
I Need Coffee oferă unele dintre cele mai de ajutor ghiduri pas-cu-pas pentru a prepara cafea gourmet la domiciliu. Datorită explicațiilor detaliate, chiar și reţetele de cafea complexe sunt accesibile experților și novicilor deopotrivă.

Veneziano Coffee Roasters
Îmbinând cafeaua cu afacerile, Veneziano are o identitate distinctă, care reușește să combine cultura de cafea și arta cu perspectivele industriei. Veneziano abordează pasionat și elocvent o varietate de subiecte: de la recenzii ale cafenelelor, la conferințe, concursuri de cafea și sesiuni de formare.

Blogurile specialiștilor
Această categorie este destinată blogurilor de cafea create de specialiștii din lumea cafelei. Din acest motiv, articolele pot fi mai greu de înțeles pentru cititorii obișnuiți, deoarece conțin comparații extrem de tehnice ale mașinilor și băuturilor și dezbateri.

Perfect Daily Grind
De la crearea lui în 2015, Perfect Daily Grind a devenit o sursă faimoasă în lumea producției de cafea specialty. Dacă vă hotărâți să îl căutați, veți găsi cu siguranță ceva care vă va atrage interesul.

Bean Ground
Bean Ground se descriu pe blog ca fiind „un blog de cafea pentru bariștii de acasă”, dar comunitatea pe care au creat-o pe blogul lor face mult mai mult. Aceasta oferă informații variate, astfel încât oricine trece prin articolele lor poate găsi fără îndoială ceva interesat despre cafea.

Barista Hustle
Barista Hustle este format dintr-o echipă de baristi și profesioniști în comunicare. Ei scriu pe blog-ul lor că sunt singurii al căror newsletter este scris de un campion mondial.
Blogul este plin de informații de specialitate utile atât bariştilor, cât și experților în cafea, deci constituie o resursă valoroasă pentru toți oamenii care aspiră să atingă acest nivel.

The Way to Coffee
The Way to Coffee este un blog de cafea dedicat descoperirii cafenelelor de specialitate și a prăjitorilor din întreaga lume. El oferă informații despre cafea de specialitate combinate cu ghiduri de călătorie.

Bloguri originale
Blogurile din această categorie sunt recunoscute datorită capacității lor de a spune o poveste diferită și neconvențională despre cafea.

Coffee Museum
Coffee Museum este un proiect inovator care afișează povești și momente din lumea cafelei ca un adevărat muzeu.
Scopul lor este de a ridica cofeismul într-o mișcare de artă la nivelul suprarealismului, cubismului și altelor asemenea.

Atlas Coffee Club
Atlas Coffee Club este născut din pasiune pentru călătorii și iubire pentru cafea. Oamenii din spatele blogului se află într-o căutare neîncetată, dar întotdeauna distractivă și satisfăcătoare, pentru cea mai bună cafea care se găsește în diferite țări ale lumii.

HomeGrounds
HomeGrounds este un loc potrivit pentru dependenții de cafea. Autorii ne învață cum să preparăm cafea la nivel înalt chiar acasă. În plus, au o atitudine pozitivă și molipsitoare, care se concentrează asupra învățării despre lumea minunată a cafelei prin orice mijloace posibile, inclusiv de la cititorii lor.

Bloguri de recenzii
Site-urile de mai jos valorifică timpul și experiența în câteva din cele mai detaliate și utile recenzii de cafea. Criteriile prin care au fost alese blogurile au fost claritatea și obiectivitatea. Acestea acoperă o gamă largă de subiecte și produse importante.

HasBean
HasBean Coffee are una dintre cele mai bune comunități dintre toate blogurile de cafea. În spatele lui se află o rețea de 70 de jurnaliști de cafea care scriu din diferite locații, culturi și experiențe personale.

Coffee Review
Coffee Review este o platformă foarte reușită, care a pornit de la un concept foarte simplu acum mulți ani: să încercați diferite tipuri de cafea și produse de cafea și să împărtășiți experiența cu cineva care este interesat. Comentariile lor sunt obiective și exacte și ajută la educarea iubitorilor de cafea.

Sursă: www.market-inspector.co.uk
Share Button