Campionatele mondiale din Budapesta 2017

Mii de oameni au participat anul acesta la World of Coffee (WOC), cel mai mare eveniment din lumea cafelei din Europa. Peste 6,800 de persoane din peste 100 de țări s-au întâlnit cu mai mult de 2.350 de expozanți, la 234 standuri în cadrul evenimentului de 3 zile de la renumitul târg Hungexpo, care a bătut recordul de participanţi. Profesioniştii din cafea şi entuziaștii participă în fiecare an la WOC pentru inspirație, educație, evenimente din industrie și pentru a asista la demonstraţiile unora dintre cei mai buni barista din lume care concurează în competiții la nivel înalt.

 

World of Coffee 2017 a însemnat 3 zile de competiții, seminarii, networking și sesiuni de training.

Îi felicităm pe campionii mondiali la Latte Art, Coffee in Good Spirits, Cup Tasting şi Brewing:

Campion mondial la Latte Art:
Arnon Thitiprasert din Thailanda

Campion mondial la Brewing:
Chad Wang din Taiwan

Campion mondial la Coffee in Good Spirits:
Martin Hudak din Slovacia

Campion mondial la Cup Tasting:
Lok Chan din Hong Kong

Campion mondial la Cezve/Ibrik:
Karthikeyan Rajendram din UAE

Printre sponsorii acestor campionate mondiale s-au numărat Astoria, Anfim, Cafetto, Brita, BUNN şi Hario.

Campionii la Cup Tasting şi Brewing vor avea oportunitatea să se alăture Ally Coffee într-o călătorie spre Brazilia, pentru a explora originea cafelei. Sfârşitul campionatelor mondiale a fost marcat de o petrecere unde s-au întâlnit toţi competitorii şi profesioniştii din lumea cafelei pentru a celebra băutura noastră preferată.

Amsterdam 2018!
Toți ochii sunt acum pe Amsterdam, întrucât WOC se mută în această Veneție a nordului pentru evenimentul din 2018. Rezervările pentru spațiul expozițional de la World of Coffee Amsterdam au fost deschise la Budapesta și peste 70% din spațiu a fost vândut.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi :
www.worldofcoffee-amsterdam.com

Share Button