Cafe Racer

Sanremo, producătorul italian de espressoare, a uimit la HOST 2015 din Milano printr-un stand strălucitor, la care barista premiaţi au făcut spectacol preparând cafea.

cafe-racer-san-remo-740x492

John Gordon de la Framework Coffee şi echipa lui de profesionişti, din care fac parte Saşa Sestic din Australia, Giacomo Vannelli din Italy, Ben Stephens din Australia, Maxwell Colonna-Dashwood şi Sang Ho Park din UK, Eden-Marie Abramowicz şi Patrick O’Malley din Statele Unite, a prezentat inovaţiile Sanremo.
Café Racer este un espressor ce poate fi personalizat și se va lansa anul acesta în partea de nord a Americii. Are şapte boilere eficiente din punct de vedere energetic, un boiler de abur şi boilere preîncălzite.
De asemenea, computerul inteligent poate programa lucrurile pe care le doreşte orice barista în 2016: volume şi temperatura. Gordon afirma că „volumele pot fi măsurate de zece ori mai eficient decât standardele din industrie”. Cafe Racer permite clienţilor personalizarea culorilor şi afişajelor şi are tava de scurgere reglabilă, iar Patrick O’Malley a apreciat „stabilitatea hidraulică şi termală” a acestui espressor. Primul Racer va ajunge pe tărâm american la Infusion Coffee + Tea, cafeneaua ce şi-a deschis porţile în Tempe, Arizona, în aprilie 2015.
Share Button