Cafeaua în rutina de frumusețe

Indiferent câte articole am vedea despre importanța reducerii consumului zilnic de cafea (adică multe), suntem mai mult decât fericiți să recunoaștem că nu suntem înclinați să renunțăm la ceașca noastră de dimineață.

Există o mulțime de utilizări ale frumuseții sub acoperire pe care cafeaua le-a ascuns în tot acest timp, pe lângă faptul că a fost apelul nostru de trezire preferat. Aici, am adunat opt ​​moduri de a încorpora cafeaua în rutina ta de înfrumusețare, pe care chiar și un băutor de ceai le-ar aprecia.

1. Eliminați ochii umflați
Într-o lume plină de deadline-uri stresante și obligații familiale, marea majoritate dintre noi nu dorm suficient, ceea ce este un mod sigur de a obține cearcăne și pungi sub ochi. Vești bune: cafeaua vă poate ajuta să vă treziți și ochii dimineața, nu doar creierul. Lynda Torrey, director al educației la The Woodhouse Day Spa, recomandă să salvați zațul de la cafeaua de dimineață și să le lăsați deoparte să se răcească înainte de a le aplica pe zona de sub ochi și pleoape. Așezați-vă într-o baie relaxantă timp de aproximativ douăzeci de minute, apoi clătiți fața cu apă rece.

2. Minimizați celulita
Indiferent cât de mult timp petrecem la sala de sport am lucra celulita este ceva care ne dă de furcă tuturor. Un exfoliant pe bază de cafea poate fi extrem de util în minimizarea aspectului celulitei, deoarece exfolierea și masajul funcționează împreună pentru a stimula fluxul sanguin și a strânge pielea, spune Torrey.

3. Vopsirea părului
Guru-ul frumuseții Bryce Gruber din The Luxury Spot amestecă una sau două lingurițe de cafea măcinată fin într-o mână de balsam și o lasă să stea pe părul ei cel puțin cinci minute pentru a-i împrospăta culoarea părului său castaniu. Magic.

4. Exfoliere
Nicio surpriză aici: zațul de cafea are consistența perfectă pentru un exfoliant grozav. În plus, boabele de cafea conțin acid cafeic, ceea ce stimulează producția de colagen, spune Torrey.

Share Button