Campionul Caleb Cha

Astoria, o companie italiană prezentă pe piaţă din 1969, produce maşini de cafea profesionale care sunt utilizate de experţi şi iubitori de cafea din peste 140 de ţări. Sediul Astoria din Susegana, în nordul Italiei, este o bijuterie tehnologică întinsă pe o suprafaţă de 20000 metri pătraţi, cea mai mare fabrică producătoare de maşini de cafea din lume.

caleb-cha

De asemenea, Astoria este sponsor al campionatelor mondiale de Latte Art şi Coffee in Good Spirits.
Astoria va străluci cu Plus 4 Champions, Greta, maşina compactă perfectă pentru birouri şi baruri, Sabrina, cu linii vintage inspirate din anii ’60 şi Hybrid, ce uneşte maşinile tradiţionale de cafea cu maşinile automate la cel mai important eveniment de cafea din Asia, SCAJ 2016.
Acest eveniment aduce laolaltă profesionişti din domeniul cafelei specialty uniţi de dorinţa lor de a descoperi noutăţile de pe piaţa în continuă dezvoltare.

SCAJ 2016 se va desfăşura la Tokio, în perioada 28-30 septembrie 2016, la Tokyo Big Sight Exhibition Centre, West Hall 4.
Caleb Cha, campionul mondial la Artă Latte în 2015 la Gothenburg, a fost prezent la standul Astoria pentru a încânta vizitatorii cu demonstraţiile sale în fiecare zi a evenimentului, între 11:00-12:00 şi 14:00-15:00, iar în restul timpului Plus 4 Champions va fi la dispoziţia barista, a prăjitorilor şi a celor curioşi să încerce o cafea preparată la o maşină performantă, folosită de campioni mondiali!

Share Button