Coffee and Biking, the London way.

Soho bikes London is no longer the new kid on the block and has become
a dependable brick stone of the neighbourhood it borrowed its name from.

Having opened in August 2014, this coffee house/ bike repair shop has never lacked customers. With the increasing demand of specialty coffee everywhere, owner Nick and Aussie manager Tristan have done pretty well for themselves, if you ask us.
Their black coffee changes every week so if you find the perfect cup we suggest you enjoy it while it lasts, though being able to try out incredible beans every time is definitely something worth taking into account. When it comes to their espresso, their roasters of choice during our time there was Origin, another London-based giant: Honduras, Los Charros – washed. You can always go for the house blend, El Salvador – Pathfinder, which works very well with milk based drinks. However, if you have the time and fancy a proper pour over we suggest you choose between Five Elephant (Berlin, Germany) or Jacu Coffee (Ålesund, Norway).

When it comes to props, their La Marzocco Linda PB espresso machine goes hand in hand with top of the line grinders such as the Mahlköning EK43 (for filter coffee), Mazzer Mythos (for espressos) and the Nuova Simonelli for milky caffeinated drinks. Even if you find yourself on the run, make sure to give their batch brew a chance as they have the Technivorm Mochamaster to make matters simple. One thing you can never say about them is that they’re unprepared! Their tea selection is also something worth mentioning. We strongly recommend the Russian Earl Grey or Popcorn Green from Little Sparrow. Soon enough you’ll be able to enjoy a Colombian San Fermin decaf, from Origin Coffee Roasters, so you won’t be able to complain about not having a bike or being a coffee addict in order to pay them a visit.
Go pay them a visit whenever you’re near, they’ll make your day!

Soho bikes London nu mai este o noutate şi a devenit o piatră de temelie
a cartierului de la care a împrumutat numele.

 

Deschisă în august 2014, această cafenea/atelier de reparaţii pentru biciclete nu a dus niciodată lipsă de clienți. Cu cererea de pretutindeni pentru cafea specialty în creştere, deţinătorii cafenelei Nick şi Aussie şi managerul Tristan au reuşit ce şi-au propus, dacă ne întrebi pe noi.
Cafeaua lor neagră se schimbă în fiecare săptămână aşa că, dacă găseşti ceaşca perfectă, te sfătuim să te bucuri de ea cât poţi, deşi faptul că ai ocazia să încerci boabe incredibile de fiecare dată este de luat în considerare. Când vine vorba despre espressoul lor, prăjitorii aleşi de ei cât timp am stat noi acolo au fost Origin, un alt gigant din Londra: Honduras, Los Charros-washed. Poţi oricând să alegi blendul casei, El Salvador – Pathfinder, care merge foarte bine cu băuturile pe bază de lapte. Totuşi, dacă ai timp şi poftă de un adevărat pour over, îţi sugerăm să alegi dintre Five Elephant (Berlin, Germania) sau Jacu Coffee (Ålesund, Norvegia).

Când vine vorba de recuzită, espressorul La Marzocco Linda PB merge de minune cu râşnițe de top precum Mahlköning EK43 (pentru cafeaua la filtru), Mazzer Mythos (pentru espresso) şi Nuova Simonelli pentru băuturi cu lapte şi cafea. Chiar dacă te grăbeşti, acordă atenţie şi cafelei batch pentru că, pe scurt, deţin un Technivorm Mochamaster. Singurul lucru pe care nu îl poţi spune despre ei este că sunt nepregătiţi!
Selecţia lor de ceai merită de asemenea menţionată. Recomandăm cu căldură Russian Earl Grey sau Popcorn Green de la Little Sparrow. În curând, te vei putea bucura de o cafea decofeinizată Columbiana San Fermin, de la Origin Coffee Roasters, aşa că nu te vei putea să nu le faci o vizită din cauza faptului că nu ai o bicicletă sau că nu eşti îndrăgostit de cafea.
Vizitează-i oricând eşti prin apropiere, îţi vor face ziua mai frumoasă!

Articol de Ronița Dragomir
Share Button