Stradale the lanch society

Stradale este primul restaurant din Bucureşti care aduce conceptul de street food în interior – cu meniuri proaspăt pregătite din ingrediente alese cu grijă de către bucătarul șef, cu peste 30 de feluri de mâncare diferite în fiecare zi şi cu atmosferă degajată, Stradale a devenit punctul de întâlnire pentru sute de oameni în fiecare zi. Chef Foa este cel care coordonează meniul de la Stradale şi se asigură că cei care îi calcă pragul au parte de o experienţă specială de fiecare dată. Primul restaurant Stradale a fost deschis în nordul capitalei, în Bucureşti Business Park, urmând în curând două noi locaţii: Oregon şi Willbrook Platinum Centre. În plus, Stradale şi-a extins conceptul pentru şcoli private, în acest moment existând două locaţii adaptate special

pentru nevoile culinare ale elevilor: Stradale Carnivale, la Şcoala Americană şi Stradale for Avenor. Mâncarea nu este însă singura atracţie de la Stradale, cafeaua deosebită fiind cea care îi aduce pe bucureşteni în fiecare dimineaţă în locaţie. Coffee corner-ul de la Stradale este coordonat de către Toma Teodorescu, unul dintre cei mai cunoscuţi barista din Bucureşti şi coffee ambassador pentru Flavours. Toma este cel care alege tipurile de cafea din locaţie şi dă tonul pentru noi preparate deosebite, în funcţie de sezon. În acest moment, cei care vin la Stradale se pot bucura de un o Guatemala Finca la bolsa, procesată prin spălare şi uscare la soare, care dezvoltă note de ciocolată, stafide și toffee, cu un corp mediu si cremos.

Furnizorul de cafea pentru Stradale este Guido Coffee. Pasiunea pentru cafea de specialitate a apărut la Toma acum mai bine de trei ani când l-a întâlnit pentru prima dată pe Adrian Simion, fondatorul prăjitoriei de cafea Guido, cu care a colaborat în cadrul unui târg. Au continuat să lucreze împreună, iar Toma a învăţat totul despre procesele dintr-o prăjitorie. Joaca s-a transformat în pasiune şi apoi în carieră, după ce a urmat cursurile de Sensory Skills Foundation la şcoala de cafea înființată de către Silvia Graham, coordonatorul naţional SCAE România.

După 2 ani la Guido, el a devenit consultant pentru mai multe cafenele şi prăjitorii din Bucureşti. Acum este alături de Flavours şi îşi pune amprenta pe modul în care se serveşte cafeaua de specialitate la Stradale sau în cadrul evenimentelor. În ceea ce priveşte aparatura folosită în locaţie, aceasta este La Marzocco Linea Pb, iar râşnița este Mythos One Nouva Simonelli. Cafeaua lui Toma poate fi savurată în locaţia Stradale din Bucureşti Business Park (Șoseaua București-Ploiești 1A) şi, începând cu luna noiembrie, în Stradale Oregon (Șoseaua Pipera 44).

www.stradale-lunch.ro
Share Button