CoLab: vine și în București

Combină o zi întreagă de conținut educațional cu 2 jumătăți de zile în ambele tabere, pentru a descoperi comunitatea și cultura din orașul gazdă.

CoLab: se concentrează pe conectarea unei comunități locale cu scena internațională de barista, atât prin organizarea de cursuri și ateliere, cât și prin crearea de activități pentru a descoperi și sărbători scena locală de cafea.
Pentru baristii internationali, CoLab: este o mare oportunitate de a descoperi o comunitate de cafea de specialitate cu crestere rapida, care devine un hub in Europa.Pentru profesioniștii locali de cafea, este o ocazie excelentă de a își prezenta abilitățile, cafeaua și orașul, în timp ce leagă conexiuni personale și profesionale în întreaga Europă.
Este o șansă interesantă de a începe un dialog între noi, precum și cu unele dintre cele mai mari voci ale comunității noastre de cafea, de a face schimb de idei și de a ne inspira.
CoLab: vine și în București, în perioada 28-31 mai 2018. Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share Button