Sigep 2018

Sigep înseamnă a 39-a ediție internațională dedicată producției Artisan Gelato, produselor de cofetărie, patiserie, panificație și sectorului de cafea.

 

Evenimentul își confirmă poziția de frunte pe piața internațională ca târg comercial pentru operatorii profesioniști din întreaga lume în sectoarele artizanale de înghețată și patiserie, împreună cu cea a cafelei. Este un spectacol extraordinar despre tot ce este nou și modern în aceste lanțuri de aprovizionare. La eveniment vor fi prezentate de la materii prime și ingrediente până la instalații și echipamente, mobilier și servicii.
Sigep a fost lansat la sugestia producătorilor italieni de înghețată, membri în asociații de artizani, care doreau o expoziție pentru a-și susține activitatea.

Povestea sa este caracterizată printr-un succes în creștere care a început odată cu inaugurarea sa, la 17 ianuarie 1980.
Astăzi, mai mult ca niciodată, secretul calibrului foarte ridicat al evenimentelor secundare este organizarea lor, care implică o colaborare proactivă între cele mai importante asociații ale artizanilor din diferitele sectoare. Ideea de a organiza un program plin de evenimente spectaculoase în zona expoziției a fost una câștigătoare chiar de la început, iar Sigep va sărbători ediția cu numărul 40 anul viitor la Rimini.

Share Button