Colin Harmon book

What I Know About Running Coffee Shops este o carte bazată pe experiența personală. Colin Harmon a construit 3fe pornind de la un cărucior de cafea pe holul unui club de noapte care a devenit afacerea de renume internațional de astăzi. Lecțiile, povestirile și sfaturile din această carte ilustrată oferă o perspectivă unică și cinstită asupra realităților de zi cu zi a ceea ce mulți oameni văd ca o slujbă de vis.

Colin Harmon știe câteva lucruri despre cum funcţionează cafenelele. El a deținut și a deschis patru încă din 2009, și-a crescut afacerea, aceasta devenind apreciată pe piaţa cafelei de specialitate din Dublin, iar el însuși a devenit un profesionist de cafea demn de remarcat. 3fe – sau Espresso „de la al treilea etaj” – este un nume pe care mulți profesioniști de cafea îl vor recunoaște și, cu siguranță, are o rezonanţă. Colin Harmon este de patru ori campion irlandez Barista și proprietar al cafelei 3fe din Dublin.
Activitatea sa în cafea s-a extins la activitățile de prăjire, instruire și consultanță, precum și dezvoltarea echipamentelor de cafea pentru piața de specialitate și în afara acesteia.
De ce ar trebui să vă gândiți la sfatul lui Colin când vine vorba de a gestiona o cafenea?
What I Know About Running Coffee Shops nu este un ghid care explică pas cu pas cum să începi, ci mai degrabă o antologie de sfaturi practice de la cineva care a fost acolo înainte, a făcut unele greșeli, dar a ajuns cu succes la celălalt capăt.

„Cred că oricine conduce o cafenea știe că nu există nicio modalitate absolută de a o face. Multe dintre lucrurile scrise în carte sunt dureroase, pentru că sunt foarte multe de care sunt cam jenat, lucruri pe care chiar le-am ratat și greșeli pe care le-am făcut.
Asta a fost probabil cea mai dureroasă parte, să reuşesc să pun totul pe hârtie. Multe aspecte de acolo sunt destul de personale.
Cred că o mulțime de oameni care sunt interesați de deschiderea cafenelelor o citesc și poate simt nevoia să se mai gândească, pentru că administrarea unei cafenele într-adevăr nu este pentru toată lumea.
Cartea nu conţine adevăruri absolute, în ea nu este vorba de a spune nimănui cum să o facă, este mai mult despre -asta am făcut eu-.
De-a lungul anilor, mi-a fost cerut sfatul în numeroase ocazii, așa că sper că există o audiență care va fi receptivă la această carte.”

https://whatiknowaboutrunningcoffeeshops.com/
Share Button