Stephen Leighton book

„Coffeeography: The Coffee Producers” prezintă profiluri ale câtorva producători de cafea uimitori, care sunt exemple demne de urmat și cu care Steve a avut privilegiul de a lucra în timpul petrecut la Hasbean, fiecare spunându-și povestea în propriile cuvinte. Cartea conţine, de asemenea, o parte din cele aproximativ 32000 de fotografii ale fermelor de cafea pe care Steve le-a colecţionat de-a lungul anilor.

Cafeaua specialty nu este doar despre boabe și arome: este mai ales despre relațiile dintre oameni. În cei 18 ani în care a construit Hasbean Coffee, Steve Leighton şi-a petrecut majoritatea timpului construindu-şi relațiile cu oamenii care fac cafeaua de specialitate posibilă: producătorii.
Despre autor
Intrigat de cafea încă de la vârsta de șapte ani, Stephen Leighton a deschis pentru prima dată porțile Hasbean în 1999 și e prezent online din 2003, unde continuă să fie în fruntea epocii web a cafelei.
Poate cel mai bine cunoscut pentru popularul săptămânal In My Mug sau pentru stilul său de semnătură (mai ales roșu!), Steve lucrează direct, an de an, cu peste 30 dintre cei mai incredibili producători de cafea din lume pentru a construi parteneriate pe termen lung care să permită că Hasbean să se aprovizioneze cu o cafea mai bună pentru toate proiectele și clienții lor.

Hasbean își propune să investească în același timp şi în experimentare pentru a înțelege ce calitate este posibilă într-un anumit sol sau regiune prin intermediul științei, îmbunătăţirii proceselor, agronomiei și acordării sprijinului acolo unde este nevoie de el.
Steve este co-creator al Tamper Tantrum (platformă pentru brainstorming și proiecte alături de Colin Harmon), co-proprietar al 3FE din Dublin și co-proprietar al Drop Coffee din Stockholm.
O carte despre producătorii de cafea care construiesc o industrie a cafelei de specialitate mai bună.
“This book gives readers an insight into the hard work, passion and perseverance that has made Steve Leighton one of the most celebrated and respected green buyers in the international coffee community today.”
colin harmon | author,
what i know about running coffee shops

Sursă: www.coffeeography.co.uk
Share Button