Festivalul de cafea din New York 2019


 

Anul trecut, 12 000 de iubitori de cafea și profesioniști din industrie din SUA și din străinătate au participat la al treilea Festival de Cafea din New York. Festivalul se va întoarce în perioada 11-13 octombrie 2019 și promite să fie un eveniment de neratat pentru iubitorii de cafea și pentru cei care lucrează în lumea cafelei.

 

Festivalul din acest an va cuprinde spectacole live de la cei peste 85 de furnizori de cafea, produse alimentare și echipamente care vor fi prezenţi la eveniment. Vizitatorii se vor bucura de degustări gratuite de cafea, ateliere interactive, demonstrații de la barista de clasă mondială, mâncăruri delicioase, cocktailuri de cafea, muzică live, artă și multe altele.
Bazându-se pe programele extrem de reușite din Londra și Amsterdam, acest eveniment cu cafeină este un spectacol de neuitat pentru toți iubitorii cafelei.

Festivalul de cafea de la New York este, de asemenea, evenimentul lansării oficiale a Coffee Week NYC ™, care promovează industria de cafea, în timp ce strânge bani pentru proiecte caritabile ce îşi doresc să asigure apă curată și canalizare în comunitățile producătoare de cafea. 100% din toate profiturile obţinute vor fi donate proiectului Waterfall.
Pentru mai multe informații despre proiectele lor recente, accesați www.charitywater.org. Festivalul va avea loc la Pavilionul Metropolitan, 6th Avenue, West Street 18th Street.

Sursă: www.comunicaffe.com
Share Button