Hot Pipes

Ca toate poveștile faine pe care le auzim (fie ele de succes sau nu), am pornit și noi la drum cu o doză mare de nebunie și un vis.

 

Visul de a avea o prăjitorie de cafea a noastră în care să facem (iertați-ne exprimarea artistică) cam…  ce ne taie capul, după chipul, gustul și înfățișarea noastră (ca orice antreprenor, de altfel). Și nebunia de a crede că avem ceva de spus, în condițiile în care, pe piața din România s-au zis deja câteva lucruri importante în materie de cafea.
Pe site-ul nostru scriam mândri că „suntem o gașcă de prieteni, mânată de o pasiunea pentru cafea și motoare”. Și exact ăsta e și adevărul: suntem Cristi, Doru și Lucian, toți pasionați de motoare, curse, cai putere și cafea. Avem o experiență adunată în zeci de ani de HoReCa, suntem cu motoarele turate la maxim și suntem gata de cursă.
Credem cu tărie că e mai bine să taci și să faci, așa că o să lăsăm sunetul motoarelor, cafeaua și lucrurile pe care le facem să vorbească pentru noi. Atât vă rugăm, să țineți minte numele de „Hot Pipes Roastery” pentru că acesta este un început despre care veți mai auzi. 🙂

Cafeaua
Că facem parte din mișcarea de cafea de specialitate, nu cred că are rost să vă mai spunem. Că aducem cafea de origine controlată, că prăjirea cafelei pentru noi este mai degrabă despre a scoate la iveală arome decât despre a incinera caracteristicile unice ale fiecărei boabe… probabil știți deja și ați mai auzit „prin târg”.

Ceea ce credem noi că o să vă placă cu adevărat la Hot Pipes este că fiecare pungă de cafea care iese pe ușa noastră va fi semnată de către prăjitorul care și-a pus amprenta asupra boabelor. Pentru noi, povestea cafelei începe cu povestea prăjitorului: ce arome îi plac lui, care este viziunea lui asupra cafelei, ce combinație de arome îi place lui, în mod personal și specific.
Cuvântul esențial pentru Hot Pipes este: explorare. Vom explora diverse palete de arome. Atât a noastră,
(Cristi, Doru și Lucian), cât și a oamenilor care ne trec pragul. De-a lungul timpului ne propunem (și ne dorim)
să invităm prăjitori din țară sau din lume, care să-și pună propria amprentă și care să semneze,
cu mândrie, numele lor pe ambalajele Hot Pipes.

Cu ce te putem ajuta?
Putem să-ți fim furnizori de cafea, consultanți și deschizători de drumuri. Suntem aici pentru conversații, sfaturi și idei ce au legătură cu cafeaua. Suntem prietenoși, bărboși și simpatici. Rugăm seriozitate.

Share Button