Kups

Pentru noi, cafeaua înseamnă ceva mai mult decât aromă și savoare. Înseamnă povești, conexiuni, prietenii. Înseamnă un loc primitor în care oamenii să se simtă ca acasă, înconjuraţi de prieteni buni şi de aroma cafelei proaspăt prăjite.

Înseamnă KUPS.

Pentru că cele mai frumoase lucruri în viață sunt gratuite, am ales să oferim oamenilor cafele de calitate raportate la un preț mai mult decât accesibil.

Cafeaua este invenția noastră preferată. Ea este motivul pentru care reușești să îți duci munca la bun sfârșit și totodată îţi oferă momente de liniște, în care socializezi cu prietenii tăi dragi sau cu cei care sunt pe cale să fie. Fie că o bei în cafenea sau o cumperi pentru acasă, cafeaua trebuie să aibă același gust şi aceeași prospețime, motiv pentru care am decis să oferim clienților noştri o cafea proaspăt prăjită chiar de către noi, la un preț mai mult decât accesibil, desigur, 100% Arabica.
Pentru că cele mai frumoase povești încep la o cafea, dorim să ne asigurăm că acestea se vor scrie și în afara cafenelei noastre.

Ai un eveniment ce necesită o doză mare de energie? 
Here we are! Fie că e vorba de un eveniment corporate, petrecere în aer liber, conferință sau festival, suntem aici să te ajutăm cu ceea ce avem noi mai bun: cafeaua noastră, pregătită de către cei mai pasionați oameni.

Kups is coffee shop concept. Kups is also a franchise.
Impossible to do real justice to Kups without a visit at one of their coffee shops.

Kups answers the old philosophical conundrum – “Is an amazing cup of coffee still amazing if there is no one to savor it?” – with an emphatic NO!

Coffee is at its best if placed in human hands, shared with friends and drank together with its own story. The baristas at Kups will delight you with all the secrets of that, make your cup delicious and even teach you some of their tricks!

Kups.ro – when excellent coffee, jolly good
company and rich context meet to create the perfect coffee shop experience.

Share Button