La prima întâlnire (2)

Avem doar 30 de secunde pentru a face o primă impresie bună celorlalţi!

makeup1-2

Schema de îngrijire
cotidiană pentru domni:
Produse: Gel special de curăţare a tenului care se îndepărtează prin clătire, apă termală, cremă energizantă contur de ochi, emulsie de hidratare sau energizare a tenului.
Dimineaţa: Umezeşte fața, masează uşor gelul de curăţare, clăteşte bine tenul şi usucă-l cu un şerveţel de hârtie. Aplică apa termală şi tapotează uşor cu palmele, pentru a intra în piele. Aplică crema energizantă contur de ochi. Urmează emulsia de hidratare sau energizare a tenului şi un pic de balsam transparent de buze bio, pentru a evita aspectul de buze crăpate.
Seara: Urmează paşii de curăţare a tenului de dimineaţă. După apa termală şi aplicarea cremei contur de ochi, alte produse de îngrijire sunt opţionale până la vârsta de 35 de ani. După 35, este necesar un ser anti-age, special pentru bărbaţi.

Trusa de îngrijire
cotidiană pentru doamne:
Demachiant special de ochi, lapte demachiant, tonic, cremă contur de ochi, balsam de buze bio, cremă de faţă cu SPF inclus, cremă de gât şi decolteu.
Dimineaţa: Umeziţi fața.
Masaţi uşor laptele demachiant, cu mişcări blânde, circulare, ascendente, dinspre gât spre frunte. Îndepărtaţi produsul cu dischete de vată de bumbac 100%, uşor umezite cu apă.
Puteţi clăti fața şi uscaţi cu un şerveţel de hârtie. Tonifiaţi tenul, apoi aplicaţi crema contur de ochi prin mişcări uşoare de tapotare.

Urmează crema de faţă, cea de gât şi decolteu şi balsamul bio pe buze. Aşteptaţi 2-3 minute dacă doriţi să aplicaţi machiaj.
Seara: Demachiaţi întâi ochii şi buzele, apoi repetaţi paşii de dimineaţă până la aplicarea cremei de faţă. Aici puteţi opta pentru o cremă de noapte, un ser hidratant, vitaminizant sau de fermitate care se aplică şi pe gât/decolteu. Din când în când, lăsaţi fața liberă, să respire şi pulverizați pe ten doar o brumă fină de apă termală.

SFATURI UNISEX pentru a arăta bine după o noapte nedormită:
–    aplică timp de 10 min pe ochi două linguri pe care le-ai ţinut la frigider peste noapte
–    masează fața cu miere de albine naturală, de la apicultori, timp de 5 minute apoi clăteşte cu apă călduţă. Usucă fața, pulverizează apă termală şi apoi aplică crema de zi.
–    aplică produsul profesional unisex, special conceput pentru cearcăne „Fluid anticearcăn” din gama Bi-Optic – Ericson Laboratoire Paris.
Combină cele de mai sus cu hidratare corespunzătoare, o alimentaţie echilibrată, diminuează stresul electromagnetic şi încearcă să adormi mai devreme.

Vrei să ştii mai multe despre acest subiect?
Scrie-mi un mail la contact@mirelapaduraru.ro
şi programează-te la o şedinţă de consiliere estetică personalizată!
Cu drag, Mirela Păduraru

Share Button