O cafea și-o vorbă bună

„O cafea și-o vorbă bună” este conceptul nostru născut din pasiunea pentru gândurile bune.

Văzusem în urmă cu mulți ani filmul Hook (o producție cinematografică din 1991 a filmului Peter Pan). Totles, unul dintre personajele din film, era într-o continuă căutare a gândurilor bune fără de care nu putea să zboare. În cele din urmă le regăsește și le adună pentru a le păstra în siguranță într-un săculeț de buzunar. Același lucru vrem să îl facem și noi: să ne căutăm gândurile bune și apoi să le păstrăm, nu într-un săculeț ci pe ceștile de cafea. Astfel am început să imprimăm în atelierul nostru ceștile de cafea cu diverse texte motivaționale, care mai de care. Ne-a fost foarte greu să ne oprim din a „scrie” gânduri frumoase pe ceșcuțele de cafea… Avem tot felul de cești și tot felul de gânduri bune!

O cafea are o savoare specială dacă e însoțită de un gând bun la care să meditezi în timp ce îți bei cafeaua singur(ă) sau cu cineva.

Toți avem momente în care ne-ar prinde bine câte un sfat sau câte un imbold. O ceașcă de cafea poate face acest lucru.

Ia să vedem: cum ar fi dacă într-o dimineață, când lucrurile merg mai prost, ai citi pe ceașca ta de cafea: Câte un pas în fiecare zi. Doar cel care nu perseverează nu reușește.

Sau poate într-o altă dimineață ceașca ta de cafea îți amintește că ”Nu toți putem face lucruri mari, dar fiecare poate face lucruri mici cu o dragoste mare” (Maica Tereza). Oare cum ar arăta lumea dacă am bea toți măcar o dată pe săptămână dintr-o astfel de ceașcă? Trist n-aș mai bea cafea.

Ceașca nu face minuni, dar cel care bea din ea poate face ceva frumos.

Pentru cel care își servește cafeaua în fiecare zi în aceeași cafenea, o ceașcă de cafea cu gust de vorbă bună poate deveni o dorință de a fi surprins în fiecare zi de un nou îndemn.

Prin urmare, ați băut vreodată o cafea cu gust de vorbă bună?

Voicu Mureșan
My creative design by muresanbrod
www.mycreativedesign.ro
Share Button