„Resturi” de cafea în fiecare dimineață

Iată mai jos câteva întrebuințări ingenioase care te pot ajuta să-ți menții sănătos atât psihicul, cât și fizicul tău.

Piele mai netedă și mai moale cu acest curățător de corp (și față).
Cafeaua măcinată are particule aspre care funcționează drept agent exfoliant. Celulele moarte se adaugă pe piele și trebuie curățate înainte ca aceasta să se deterioreze. De asemenea, murdăria poate și ea să fie acumulată pe piele. Spălarea zilnică doar cu apă și săpun nu este suficientă pentru eliminarea acestor impurități. Exfolierea în schimb vă ajută să scăpați de celulele moarte și murdăria de pe stratul exterior al pielii.

Cum să faceți scrub pe bază de cafea pentru față și corp? Nimic mai simplu.
Păstrați-vă cafeaua macinată într-un bol. Adăugați o cantitate egală de zahăr. Puteți, de asemenea, să o înlocuiți cu sare de mare. Adăugați câteva picături de ulei de măsline. Amestecați-le bine. Amestecati ușor până când zahărul sau sarea se dizolvă complet în el. Asigurați-vă că este de o consistență un pic mai groasă, astfel încât să fie ușor de frecat. Scrub-ul din cafea este gata de folosit.

Un păr mai strălucitor datorită unei măști de cafea.
Cafeaua măcinată amestecată cu ulei de măsline într-o pastă și aplicată pe păr înainte de spalare cu aproximativ 20 de minute, va adăuga strălucire și vă va lăsa părul moale și catifelat.

Share Button