SCAE a votat unirea cu SCAA

hands

După încheierea şi validarea procesului de votare al membrilor SCAE cu privire la unificarea celor două organizaţii, rezultatul anunţat a fost unul în favoarea acesteia.
Preşedintele SCAE, Paul Stack, a anunţat că 51% dintre membrii SCAE şi-au spus părerea prin vot despre viitorul asociaţiei. Sprijinirea covârşitoare a iniţiativei de unire cu SCAA i-a determinat pe membrii consiliului director să acţioneze conform voturilor exprimate şi să demareze modificările necesare în vederea unificării după ce şi membrii SCAA îşi exprimă dorinţele prin participarea la vot.
„Suntem încântaţi de numărul mare de susţinători ai unificării, ce demonstrează intenţia membrilor. Votul SCAE ne-a oferit competența morală şi legală pentru această schimbare. 

Aşadar, îi rugăm pe prietenii şi colegii noştri care sunt membri SCAA să sprijine în mod egal această iniţiativă, ca împreună să finalizăm procesul de unificare”, a spus Paul Stack. Deşi iniţial se aştepta ca la vot să participe doar 10 % din membri, procentajul ridicat de exprimare a opiniei a fost susţinut de importanţa pe care cei din industrie o atribuie acestei unificări. „Discuţiile despre unificarea SCAE şi SCAA au început în august 2013 şi au continuat în următorii ani şi sunt încântat că o decizie aşa importantă a fost susţinută de membrii SCAE”, a spus David Veal.

Atenţia se îndreaptă acum către membrii SCAA ce sunt aşteptaţi să voteze în următoarele săptămâni. Odată ce votul lor va fi complet şi validat, se va anunţa oficial concluzia privind procesul de unificare.

Share Button