Conectarea și susţinerea femeilor din industria cafelei

Producătorii de cafea operează pe o piață volatilă și riscantă, cu schimbări climatice, boli legate de dăunători și conflicte politice care afectează randamentele și veniturile celor implicaţi.

Femeile se confruntă cu provocări suplimentare din cauza inegalității dintre femei și bărbați, care se manifestă adesea prin excluderea din oportunitățile de formare, educație și finanțare. Există o varietate de moduri în care puteți susține misiunea Alianței Internaționale pentru Femei din Cafea (IWCA) pentru a sprijini femeile pe tot parcursul lanțului de aprovizionare.

Cea de-a cincea Convenție Internațională a IWCA va avea loc în colaborare cu Summitul Latino-American de Cafea din Puebla, Mexic. Vizitați site-ul web al Convenției pentru informații despre călătorie, înregistrare și program: www.womenincoffee.org

De asemenea, pentru cei care îşi doresc să participe ca voluntari la acest eveniment, cei de la IWCA au nevoie de ajutor la organizarea acestei convenții la care vor participa peste 300 de femei, antreprenori din 21 de tari. Singurele cerinţe sunt fluenţa în engleză şi spaniolă şi timpul liber necesar prezenței la eveniment între 2 şi 7 august, iar aplicația poate fi completată pe site-ul oficial IWCA.

Share Button