Tucano

Filosofie

Love
Se referă la dragostea și respectul pentru oaspeții noștri, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea reciprocă.

Peace
E vorba despre ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze cu spor de pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminare, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.

Coffee
În inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, cât și pentru țările exotice, culturile și tradițiile acestor țări în care se cultivă cafeaua.

Misiunea noastră
Vrem să creăm un nou model de coffee
shop-uri – cafenelele ca şi spaţii creative.
Deoarece pentru noi, ele înseamnă ceva mai mult decât un local în care se serveşte Specialty Coffee.
Aceste spaţii creative inspiră şi influenţează frumos Echipa, Oaspeţii şi Partenerii noştri.
Ei devin mai sinceri şi deschişi, mai uniţi şi creativi, mai simpli şi green.

Viziunea noastră
Vrem să deschidem, până la sfârşitul anului 2021, 300 de coffee shop-uri creative, cu cea mai tare atmosferă din lume!
A avea o atmosferă minunată înseamnă pentru noi obţinerea unui scor de 9.5 pe www.tucanorate.com.
De asemenea, depunem efort să obţinem titlul de cel mai bun café design al platformei www.restaurantandbardesignawards.com.

Valorile noastre

Wow
Când zicem Wow, avem în vedere 2 aspecte: Creativitatea şi gândirea Out of the box, atunci când punem ceva la cale sau vrem să cucerim un nou oraş. Încercăm mereu să-i surprindem pe Oaspeţi, nu uităm nici de Echipă şi mereu ne gândim la Partenerii noştri. Sărim peste orice obstacol pentru a rămâne creativi şi inovativi. Tocmai de asta, evităm soluţiile banale şi previzibile. Pentru că vrem să motivăm şi să inspirăm oaspeţii noştri, oferindu-le mai mult decât cea mai bună cafea Specialty, oferindu-le o atmosferă Wow. Şi să ne cunoască lumea întreagă aşa: noi preferăm să facem mai puţine lucruri, dar să le facem Wow.

Istorie
De ani buni suntem impresionați de cultura bogată a amerindienilor, captivați de caracterul neobișnuit, colorat și bogat al acestei culturi, caracterizată în special de traiul în armonie cu natura.
Ulterior, călătorind prin lume, am găsit în fiecare țară câte o cafenea micuță, care ne atrăgea prin ambianța sa deosebită.
Aceste cafenele aveau ceva în comun, pe lângă aromele îmbietoare de cafea ne ademeneau atât căldura și bunăvoința vizitatorilor, care-și savurau cafeaua și discutau fără grabă, cât și senzația de dragoste, liniște și libertate.
Toate aceste experiențe au servit drept factori decisivi în crearea conceptului coffee shop-lor Tucano Coffee, axat pe design etno, atmosferă și cultura țărilor producătoare de cafea.

Tucano
Colorata pasăre Tucan a fost selectată în calitate de simbol și denumire, evidențiind accentele etno ale brandului.
Love.Peace.Coffee.
Sloganul coffee shop-urilor Tucano Coffee a fost inspirat din cultura rock’n’roll și hippie, care se distingea prin tendința oamenilor de a reveni la natură, dragoste, pacifism și libertate a gândirii.

Specialty Coffee
Pentru a contribui la dezvoltarea și popularizarea culturii cafelei proaspăt prăjite, de calitate înaltă, a fost luată decizia de a lucra exclusiv cu 100% Specialty Arabica, din cele mai bune regiuni și plantații ale lumii.
Astfel, în 2010 a fost creată o echipă creativă de lucru și a început lucrul pentru deschiderea primului coffee shop Tucano Coffee la Chișinău. Fiind o piață de tranzit între vest și est, Republica Moldova reprezintă un loc perfect pentru lansarea unui concept nou. A fost ales un loc cu energie bună și un „feng-shui bun”, în centrul vechi al orașului, și în noiembrie 2011 a fost deschis primul coffee shop Tucano Coffee.

https://www.facebook.com/TucanoCoffeeHawaii/
Calea Aurel Vlaicu 10-12, Atrium Mall, Arad.
https://tucanocoffee.com
Share Button