World of Coffee 2017 în Budapesta

Au început pregătirile pentru World of Coffee 2017. Evenimentul va avea loc în Budapesta, între 13-15 iunie. World of Coffee a avut prima oară loc în Monte Carlo, în anul 2000, iar de 17 ani continua să crească împreună cu industria cafelei şi are loc în diferite oraşe europene, în care se participanţii se întâlnesc cu expozanţii pentru a celebra băutura noastră favorită. Dacă în 2017 evenimentul se va desfăşura la Budapesta, în 2018 acesta va fi organizat în Amsterdam, iar în 2019 în Berlin.
World of Coffee este o ocazie specială care reuneşte peste 200 din furnizorii cei mai inovatori din industria mondială de cafea pe durata a trei zile de competiţii, seminarii, sesiuni de comunicare şi simpozioane, evenimente distractive şi workshopuri educaţionale. Este locul unde vizitatorii se lasă inspiraţi de cele mai noi echipamente şi servicii şi degustă ultimele apariţii de pe piaţa de cafea. Printre expozanţii deja confirmaţi se numără La Marzocco, Java Republic, Marco Beverage Systems, Ahlstrom, ASCASO, Casino Mocca, Libamba, Coffee Desk, Hario, La Boheme Café, Loveramics, OCR Commodities, Ozturkbay Roasters, Phuisinh Corporation, Roastmax Tor şi mulţi alţii.

David Veal, director executiv al SCAE, explică alegerea locaţiei din Budapesta: „Cu o cultură impresionantă a cafelei şi cu o reputaţie de a se număra printre cele mai impresionante oraşe din Europa, Budapesta ava fi un loc grozav pentru World of Coffee. După succesul din Dublin, suntem foarte entuziasmaţi de evenimentul din 2017. Vom continua să dăm tonul inovaţiei şi trendurilor în această industrie vibrantă.” La World of Coffee 2017 vor avea loc competiţiile mondiale din industria cafelei: World Latte Art Championship, World Brewers Cup, World Coffee în Good Spirits Championship, World Ibrik Championship, World Cup Tasters Championship. Pe parcursul acestor competiţii, participanţii vor putea să urmărească live utilizarea diferitelor metode de filtrare, reţete inedite de preparare a cafelei, munca fantastică pe care barista o depun, ultimele invenţii din domeniu şi vor putea cunoaşte concurenţii, cei mai buni profesionişti din domeniu, la scena World Coffee Events.

Pentru mai multe informaţii despre acces şi program, urmăriţi site-ul: www.worldofcoffee-budapest.com
Noi deja abia aşteptăm vara anului 2017 pentru a ne întâlni cu iubitorii de cafea! Ne vedem acolo!

Share Button