Barista Camp 2016?

Barista Guild of Europe a adus laolaltă anul acesta, în Estonia, 125 de barista din peste 26 de ţări. Evenimentul a avut loc pe coasta Estoniei, în micul oraş Pärnu.

Barista Camp s-a desfăşurat pe parcursul a 4 zile intense de învăţare. Participanţii au putut alege unul din cele 7 module educaţionale de la SCAE. În afara modulelor au avut loc conferinţe susţinute de profesionişti din industrie.
În fiecare dimineaţă, după micul dejun delicios şi o sesiune de yoga, începeau cursurile SCAE, iar după prânz, barista se reîntâlneau pentru a fi inspiraţi în sesiuni de comunicare.

Anul acesta, prezentările au fost diferite şi s-au concentrat pe branding, dezvoltarea carierei şi economie comportamentală, iar barista au avut ocazia să îşi dezvolte cunoştinţele în legătură cu variate aspecte ale industriei de cafea.
Aşadar, Barista Camp 2016 a fost o experienţă intensă, ce a unit comunitatea europeană a cafelei, de la care profesioniştii de pe întregul continent au plecat mai bogaţi în cunoştinţe şi cu prieteni noi.

Ne vedem la anul!

Share Button