3 Metode…

surprinzătoare în ritualul tău zilnic de înfrumusețare

Vă prezentăm mai jos 3 modalități simple prin care puteți încorpora cafeaua în regimul dvs. de înfrumusețare zilnică.

ATACĂ CELULITA
Conținutul de cafeină ajută la creșterea fluxului sanguin, iar acest lucru ajută foarte mult în combaterea celulitei enervante. Amestecați 2 lingurițe de ulei de cocos sau de măsline împreună cu 4 lingurițe de zaț de cafea și să îl încălziți câteva minute la foc mic. Strecurați uleiul, depozitați-l într-un borcan și folosiți-l zilnic ca un scrub pentru zonele cu probleme.

ÎȚI FACE PIELEA MAI SĂNĂTOASĂ
Este posibil ca unele dintre voi să folosească deja cuburi de gheață pe piele care ajută la deschiderea porilor înainte de aplicarea produsele de ten. Noi recomandăm în schimb să folosiți cuburi de gheață de cafea! În loc de a face gheață obișnuită, adăugați în forme cafea neagră. Puteți folosi apoi cuburile pe întreaga față și în conturarea acesteia. Acest lucru ajută la întinerirea și strălucirea pielii prin stimularea circulației sângelui.

REDUCE CEARCĂNELE
Sătule de acele umbre sub ochi? Nu vă faceți griji. Puneți câteva linguri de zaț de cafea într-un bol și lăsați-l in frigider peste noapte. Dimineața întindeți amestecul pe față, lăsați-l să stea preț de câteva minute, apoi clătiți. Cearcănele se vor diminua în cel mai scurt timp!

Sursă: thehauterfly.com
Foto: unsplash.com
Share Button