4 Maşini de cafea ale anului 2019

Bonavita 1900TS

Bonavita 1900TS
Numărul 1 conform topului
De ce am ales Bonavita 1900TS: Singura mașină de cafea cu picurare pe care nu veţi mai vrea să o schimbaţi, Bonavita 1900TS își propune să revoluționeze experiența de cafea la domiciliu. Modelul 1900TS ocupă foarte puţin spaţiu din bucătăria dvs., cu designul său incredibil de compact. Dincolo de estetică, acest model Bonavita este un instrument serios, care poate produce cea mai bună cană de cafea pe care o veţi gusta vreodată acasă. Ea reuşeşte această performanţă prin utilizarea procesului de pre-infuzie, care umezeşte cafeaua cu câteva minute înainte de preparare. Pre-infuzarea permite o extracţie uniformă a cafelei, producând o băutură mai consistentă și o ceașcă de cafea bună.

Mr. Coffee Optimal Brew

Mr. Coffee Optimal Brew
Cel mai bun aparat de cafea pentru
a păstra cafeaua fierbinte
De ce am ales maşina de cafea Mr. Coffee Optimal Brew: Consistența și eficiența merg mână în mână pentru a face acest aparat de cafea să iasă în evidență din mulțime. Înzestrată cu o carafă termică din oțel inoxidabil, Mr. Coffee Optimal Brew vă menține băutura mai fierbinte decât aparatul de cafea mediocru. În plus, carafa izolată în vid păstrează fiecare tură de cafea fierbinte, indiferent dacă este așezată în mașină sau în mod convenabil pe blatul de bucătărie.

Cuisinart DCC-3200

Cuisinart DCC-3200
Cea mai bună opțiune la cerere
De ce am ales Cuisinart DCC-3200: Aparatul a fost se îmbunătățit față de predecesorul său în multe feluri, iar prețul său rezonabil este greu de crezut. Filtrul de apă inclus și filtrul permanent vă asigură că veți avea întotdeauna o cafea curată și chiar vă permite să întrerupeți procesul de preparare oricând pentru a vă turna o ceașcă rapid, în cazul în care nu aveți timp suficient.

Bunn Single Cup My Cafe MCU

Bunn Single Cup My Cafe MCU
Cea mai bună opțiune de preparare rapidă
De ce am ales Bunn Single Cup My Cafe MCU: Putem spune cu ușurință că această maşină de cafea este produsul cel mai versatil din topul nostru. MCU’s My Cafe de la Bunn oferă iubitorilor de cafea o mulțime de opțiuni atunci când prepară cafeaua. Dispozitivul se poate utiliza cu cafeaua obișnuită, capsule, diverse ceaiuri, oferindu-i avantajul de a avea o flexibilitate superioară.

Share Button