ACADEMIA BAZZARA

Academia Bazzara a apărut din nevoia de a personaliza trainingul individual într-un mod unic, plăcut şi incitant. Acesta este singurul mod de a păstra şi împărtăşi pasiunea noastră pentru prepararea de calitate a cafelei. Coffee Lab; Green & Roasting; Espresso & Cappuccino; Coffeeworld & Cup-tasting; Trieste Coffee Training.

bar_bazzara_academy

Fiecare curs este un amestec a trei ingrediente de bază: tradiţie, cultură şi profesionalism. Cursurile sunt structurate pe multe nivele şi se adresează atât profesioniştilor, cât şi iubitorilor de cafea. Mai mult, Academia Bazzara oferă cursuri personalizate şi toate modulele Coffee Diploma System ale Asociaţiei Cafelei de Specialitate din Europa.
Cunoscătorii cafelei verzi, experţi în cafenele şi latte art, specialiști în prăjire şi degustare. Academia Bazzara oferă cele mai bune programe de training pentru fiecare aspect din lumea cafelei.

COFFEE LAB
Explorează cele mai importante aspecte din sistemul producţiei de cafea, de la ţările de origine la fiecare stadiu diferit de transformare al boabei de cafea, inclusiv procesarea materiei prime, prăjirea şi pregătirea unui espresso. Acest curs a fost conceput pentru a oferi cunoştinţele de bază şi tehnici de extracţie, evaluare şi degustare a unor cappuccinouri şi espressouri cu adevărat italiene, pentru a promova cultura espressoului de înaltă calitate.

Share Button