Obsesia noastră minunată pentru cafea este împărtășită de milioane de persoane și devine din ce în ce mai intensă. De fapt, este greu să bei cafea fără să te îndrăgostești de partea de agricultură, prăjirea, aroma, rețetele și energia acestui produs – întreaga cană de cafea este pe-atât de simplă și totuși atât de incredibil de complexă. După ce ne-am descurcat cu zeci de titluri și o mulțime de băuturi reci, latte și pour-over, am găsit cele mai bune cărți despre cafea care vă vor învăța ceva nou, indiferent dacă sunteți un simplu fan sau un barista foarte priceput.



De la fermier până la consumator, bariști până la academicieni, ia aminte de la experții a căror viață se învârte în jurul cafelei și care vorbesc prin prisma experienței lumii reale despre producția acesteia și impactului său economic.

„La urma urmei, această carte este despre prepararea cafelei și nu există niciun motiv pentru a ne lăsa distrași de modul în care sunt crescute boabele”.

„Stând într-o cafenea cu o cafea delicioasă este una dintre marile plăceri ale vieții ”

Espresso martini? Bifat. Cognac Mochachino?
Bifat. Cafea irlandeză? Da. Iced Café Cola Libre? De ce nu? Zimmer ne învață că toată lumea ar trebui să știe să facă crema pentru espresso. În plus, ea adaugă o secțiune întreagă despre băuturile de cafea de sezon și de vacanță.