Coffee & travel go hand in hand

Cafeaua și călătoriile merg mână în mână. Indiferent dacă trebuie să vă treziți pentru o plecare cu avionul de la ora 4 dimineața, dacă vă aflați într-un alt fus orar sau dacă vă reîncărcați bateriile după o excursie lungă, zilele noastre petrecute pe drum sunt alimentate de cofeină. Sperăm că aceste accesorii vă vor face călătoriile mai frumoase:

Hand-Powered Portable Espresso Maker
Datorită designului elegant, compact și ușor, Minipresso GR este accesoriul perfect pentru iubitorii de cafea care călătoresc. El dispune de un piston semi-automat capabil să extragă espresso la o presiune corespunzătoare de 8 bari, dar este suficient de mic pentru a se potrivi într-un rucsac în timp ce călătoriți. În ceea ce privește alte espressoare portabile, acest model este greu de învins, cu un espresso bogat, spumos, oriunde, oricând.

Manual Coffee Grinder
Doriți să combinați dragostea pentru călătorii cu pasiunea pentru cafea? Completați kit-ul de călătorie cu un aparat de râșnit cafea manual care vă permite să vă bucurați de boabele proaspăt măcinate oriunde v-ați afla.
Cine știe când veți întâlni un arbore de cafea undeva de-a lungul drumului? Cu peste 18 setări, acest produs inovativ de la JavaPresse Coffee Company este ideal atât pentru espresso, cât și pentru french press, iar în plus dimensiunile sale compacte îl fac ușor de transportat.

Handpresso Pump Set
Indiferent dacă sunteți în căutarea unor idei de cadouri pentru prietenii voștri pasionați de cafea sau doriți doar să vă răsfățați cu niște instrumente de cafea pentru drum, setul Handpresso Pump este sigur o alegere potrivită. Livrat într-o geantă elegantă și practică, setul conține un aparat manual de espresso, 4 pahare rezistente și un termos care menține apa fierbinte timp de mai mult de 3 ore. Și cea mai bună parte este că puteți utiliza atât E.S.E. pods de la ei, precum și orice cafea măcinată.

The World Atlas of Coffee
Ce modalitate mai bună de a supraviețui unui zbor lung sau unei călătorii plictisitoare cu trenul decât cu o lectură extraordinară? Atlasul mondial de cafea vă oferă un tur al uneia dintre cele mai interesante regiuni de cultivare a cafelei din întreaga lume și vă cufundă în istoria și aromele acestei băuturi gustoase și populare.
Cartea este scrisă de Campionul Mondial Barista 2007, James Hoffmann, și este frumos ilustrată cu fotografii vibrante.

Share Button