Cum să arăți senzațional de Paști, și nu numai…

Programul de urgenţă care poate da tenului tău o strălucire şi o vitalitate aparte este mai simplu decât crezi. Trebuie doar să-l treci pe lista de priorităţi şi obiective de îndeplinit. Propune-ţi ca experiment să urmezi o săptămână sfaturile de mai jos şi apoi evaluează starea tenului tău. După principiul „maxim de eficiență, cu minim de cheltuieli” este necesar să acţionăm pe două căi: intern şi extern.

Hidratează-te suficient. Contează câtă apă bem, dar contează şi cum o consumăm. Propune-ţi ca, din oră în oră, să bei un pahar mare de apă plată. Pentru o bună hidratare, apa trebuie băută încet şi constant. Consumul de apă trebuie să scadă seara, înainte de culcare.

Ţine „post” de cafea, cola, energizante, băuturi alcoolice şi băuturi carbogazoase. Înlocuieşte-le cu sucurile de fructe şi legume şi vei reuşi să îţi alcalinizezi ph-ul.

Vitaminizează-te cu sucuri proaspete de fructe şi legume. Ai un coleg sau o colegă pasionată de subiect? Cumpără un storcător de fructe şi legume pentru birou. Vor fi fericiţi să descopere că sănătatea este şi pe lista ta de priorităţi. Cu siguranţă te vor ajuta să prepari sucuri şi fresh-uri delicioase, care vor aduce un plus de sănătate corpului tău şi multă vitalitate tenului.

Odihneşte-te opt ore pe noapte începând cu ora 22. Ai proiecte care nu te lasă să dormi?… Pune sub pernă o batistă pe care ai picurat puţin ulei esenţial de lavandă, 100% natural.

Vorbeşte la telefonul mobil pe „speaker” sau folosind căştile. Experimentele şi studiile efectuate au tras semnale de alarmă în acest sens. O idee excelentă este şi să opreşti wifi-ul în casă, măcar când dormi. Dacă vrei să ştii ce ravagii face în organismul tău tehnologia wireless/wifi îţi recomand să cauţi pe google Dr. Barrie Trower.

Share Button