Custom Denim Crafters

Camelia și Stelian Nițu sau Denim Family, așa cum ne-au poreclit prietenii – suntem cei care facem Blugi și Cămăşi de blugi dar și alte articole din denim pe măsură. Suntem pasionați de Denim și de curând și de cafea. Ideea de a ne focusa și pe croirea sorțurilor pentru specialiștii din industria cafelei a pornit într-o zi de sâmbăta, bineînţeles dimineaţa, când ne preparam cafeaua proaspăt măcinată și ne gândeam cât de mult ar complimenta un barista să poarte un sorț din denim, asta după ce am observat că puține locații dedicate cafelei foloseau sorturi din Denim. Experienţele și comenzile de până acum au confirmat că am avut o idee bună și ulterior că facem treabă bună.

Într-o scurtă perioadă de timp, interacţionând cu
pasionații din lumea „aromată” a cafelei am descoperit foarte multe lucruri interesante și, în consecință, ne-am transformat din consumatori ocazionali de cafea în pasionaţi de cafea. Am observat că în acest domeniu (ca și zona denim-ului de altfel) sunt foarte mulți oameni faini, pasionați, tot timpul pregătiți cu o poveste faină sau o vorbă bună, dar și îndemânarea necesară să scoată în evidență o cafea bună.
Este în ADN-ul nostru și suntem convinși că atât pasiunea pentru Denim, cât și afacerea vor fi moștenite în familie pentru că business-ul crește și în egală măsură copiii cresc o dată cu el – pentru moment se joacă și dau frâu liber imaginației printre tipare, țesături și mostre ce se regăsesc în toată casa. Putem spune că suntem favorizați, dar și dezavantajați în aceeași măsură, suntem singurul brand din România care face exclusiv articole din denim pe măsură, și fiind singurii care oferă produse pe măsură în zona

Smart Casual sau Business Casual, este un concept nou, ce implică o perioadă de ajustare și acceptare mai mare din partea pieței decât un produs deja cunoscut.
În multe privințe, business-ul nostru este foarte asemănător cu cel al cafelei, pentru că asemeni cafelei, fiecare țesătură este croită și cusută cu specificațiile cerute de client, după o discuție prealabilă de descoperire reciprocă.
Timpul este cea mai de preț comoditate, iar noi pe lângă un produs de calitate foarte bine executat, oferim ocazia celor care apelează la noi să câștige timpul pe care altfel l-ar fi pierdut să meargă la mall, din magazin în magazin, și în cele din urmă să plece de acolo, câteva ore mai târziu, epuizați și transpirați cu o pereche de blugi care de fapt sunt un compromis, ba prea deschiși la culoare, ba prea lungi/scurți, prea tociți, prea strâmți, etc.

Share Button