„FRESH” la locul de muncă

Cu siguranţă ai avut şi zile la serviciu când ai simţit că erai aproape de epuizare… Cum treci mai uşor peste ele sau cum te poţi revigora în doar câteva minute înaintea unei întâlniri de afaceri, află din materialul următor.

Trusă de urgenţă: 1 ghiveci cu busuioc înalt de minim 15 cm, 1 sticluţă cu ulei de mentă natural, câteva lămâi.

Hidratează-te cu o băutură energizantă spa 100% bio: maceratul la rece de busuioc.

Busuiocul nu este doar un banal condiment ci o plantă cu extraordinare capacităţi de revigorare, cu un foarte bun efect asupra psihicului.

Cum prepari în două minute băutură spa? Simplu: când pleci de la birou, într-un recipient de sticlă cu ½ litru apă adaugă o crenguţă de busuioc proaspăt, de minim 15 cm. A doua zi dimineaţă scoţi planta din apă, adaugi în pahar o felie de lămâie şi savurezi băutura înainte de a-ţi bea cafeaua. Şi, dacă vrei să fii 100% eco, nu arunca busuiocul folosit.

Pune-l într-un pahar cu apă proaspătă! În curând va avea rădăcini şi-l vei putea replanta. Îl poţi oferi cadou colegilor, spunându-le despre proprietăţile miraculoase ale acestei plante.

Hidratează-ţi tenul folosind un spray cu atomizor, în care ai adăugat apă minerală, câteva picături de lămâie şi o picătură de ulei esenţial de mentă.

Efectul de prospeţime este instantaneu. Nu are contraindicaţii, îl poţi folosi de câte ori simţi nevoia.

Elimină stresul printr-un automasaj al mâinilor.
Spăla-ţi mâinile în apă rece.
Masează-le apoi cu crema ta de mâini obişnuită, în care ai adăugat o picătură din uleiul esenţial preferat (mentă, lavandă). Masează bine încheietura mâinii şi fiecare deget în parte.

Îmbunătăţeşte circulaţia picioarelor printr-un truc pe cât de simplu, pe atât de eficient. Descălţă-te. Masează picioarele peste şosetă sau dres. Sprayaza-le cu apa foarte rece, în care ai adăugat ulei esenţial de mentă.

Masează uşor tâmplele şi insistă la nivelul scalpului. 1 minut este suficient, ca să ai o expresie mai destinsă şi mai luminoasă a feţei.

Respiră adânc două minute. Oxigenul te va ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, dar şi la o mai bună
concentrare pentru următoarele sarcini din agendă.

În maxim 10 minute vei simţi cum îţi revii, te încarci cu energie, gândurile îţi vor fi clare, iar capacitatea de concentrare mult îmbunătăţită.

Dacă ţi-a plăcut experienţa şi te-a mulţumit rezultatul, vestea bună este că … o poţi repeta în fiecare zi. Cele câteva minute în care te eliberezi de stresul zilnic şi te încarci cu energie pozitivă sunt de un real folos pentru sănătatea corpului tău şi te menţin în formă.

Dacă ai întrebări pe teme de consiliere estetică
şi îmbunătăţirea imaginii, scrie-mi cu toată încrederea la: contact@mirelapaduraru.ro
Voi fi bucuroasă să te ajut!
Share Button