3 dintre cele mai bune instrumente pentru cafea din 2017

Cea mai bună lingură de cafea: 1Easlylife Endurance Stainless Steel Coffee Scoops Set

Luatul cu lingurița nu va fi niciodată cel mai precis sau cel mai consistent mod de măsurare al cafelei: boabele diferă prea mult ca formă și dimensiune pentru a se potrivi perfect în ceașca sau în lingura de măsurare de fiecare dată și chiar și cafeaua râșnită în prealabil poate varia în funcție de dimensiunea particulelor. (Plus, cafeaua proaspătă este cea mai bună: întâi măsoară, apoi râșnește pentru o calitate optimă). Acestea fiind spuse, pentru o cafea fără eforturi, o lingură de măsură poate fi un bun instrument dacă nu există un cântar disponibil. Aceste două minunate linguri ergonomice vin în două dimensiuni, pentru băuturi mai mici și mai mari.


Cel mai bun cântar: American Weigh Scales AMW-SC-2KG Digital Pocket Scale

Acest cântar mic de buzunar este o armă secretă când vine vorba de a face o cafea minunată oriunde. Capacitatea sa mare (adică puteți prepara un Chemex complet) și citirea sa precisă până la o zecime de gram vă permit să reglați lotul într-un interval foarte strâns. Utilizați-l pentru a vă cântări boabele de cafea pentru o preparare exactă și asigurați raportul ideal pentru extracție. Ca la cele mai multe cântare, însă, dezavantajul este că lichidul poate deteriora afișajul, dar dacă puteți să faceți cafea fără să o vărsați peste tot (ceea ce uneori nouă ne vine greu!), acest cântar ieftin vă va însoți în prepararea de cafele nenumărate.


Cel mai bun grinder pentru cafea: Baratza Vario W986 Flat Ceramic Coffee Grinder

Un alt instrument bazat pe greutate care vă ajută la menținerea raporturilor de fabricație și în respectarea rețetelor, Baratza are încorporat un cântar în proiectarea sa, precum și un senzor care îl oprește automat când se atinge greutatea dorită. O funcție manuală vă permite să râșniți după bunul plac. Lamele de ceramică sunt durabile, creând o dimensiune uniformă a particulelor măcinate. Nu uitați să faceți ajustări la grosimea sau finețea măcinării pentru gust și tărie, deoarece cantitatea de cafea nu va fi singura care va influența calitatea din ceașcă.

Sursă: www.thespruce.com
Share Button